14 ianuarie 2010



Vaccinul împotriva
„gripei porcine” =

ATENTAT LA VIAŢA UMANĂ!!!

Cât de gravă este gripa porcină?

Simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate. Boala este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat, notează ziarul britanic „The Times”, ceea ce face ca ea să nu se manifeste mai drastic decât o răceală severă şi, deci, ca necesitatea vaccinării să fie pusă sub semnul întrebării. Nu este recomandată vaccinarea celor care suferă de boli ale plămânilor, inimii sau rinichilor sau a celor cu sisteme imune slăbite, a femeilor însărcinate şi a copiilor sub cinci ani. În România se preconizează să fie vaccinate tocmai aceste ultime două categorii.
În Marea Britanie, ţara din Europa cea mai afectată de boală, se înregistrează o mortalitate de 0,03%, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită, deci nu se justifică vaccinarea în masă a populaţiei.
Vaccinul ar putea avea efecte secundare grave, care ar duce în cazuri extreme până la moarte. În acest context, vaccinarea în masă se dovedeşte un pariu pe care ameninţarea virusului, aşa cum se prezintă ea în momentul de faţă, nu îl justifică, conchide “The Times”.

Vaccinul împotriva gripei porcine – ineficient şi periculos!

a) Vaccinul provoacă cancer (oncogeneză):

- studii recente au demonstrat că injectarea de material genetic străin direct în sânge conduce la mutaţii genetice şi oncogeneză în organismul care primeşte acel material;


b) Substanţe toxice prezenţi în vaccinul Cantgrip:

- tiomersal, un conservant letal, mai toxic decât mercurul însuşi. Această substanţă poate cauza disfuncţii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor şi comportamental. Otrăvirea cu mercur duce la autism, sindrom de atenţie deficitară, scleroză multiplă, deficienţe de vorbire şi limbaj.
- vaccinul împotriva gripei porcine conţine de aprox. 25000 ori mai mult mercur faţă de cantitatea considerată nedăunătoare!!!

- În vaccinul produs de Institutul Cantacuzino găsim şi aldehida formică care are:
  1. Risc cancerigen: în 2004 Agenţia internaţională pentru cercetarea cancerului (IARC) al WHO( World Health Organization), a catalogat aldehida formică ca fiind una din substanţele cancerigene pentru om (CMR). Aceste substanţe din categoria CMR sunt considerate a fi periculoase, cu un mare risc cancerigen şi mutagen(crează mutaţii genetice) pentru om. Institutul de evaluare a substanţelor de risc din Berlin (bfR), consideră de asemenea aldehida formică ca fiind o substanţă cu risc cancerigen foarte mare. La animale(şobolani) aceste substanţe au provocat tumori canceroase.(BfR: Formaldehyd - Gefährlicher als bisher angenommen?, Stellungnahme vom 29. November 2004)
  2. Toxicitate crescută: aldehida formică provoacă alergii, iritaţii ale pielii, ochilor, căilor respiratorii superioare iar în concentraţii mai mari(30 ml/m3) este toxică putând provoca moartea prin edem pulmonar acut. [http://www.bfr.bund.de/cm/232/formaldehyd_die_geschichte_einer_chemikalie.pdf Formaldehyd - Die Geschichte einer Chemikalie in Tierexperimenten, Studien beim Menschen und Risikobewertungen, von Lutz Edler DKFZ - Deutsches Krebsforschungszentrum, Heidelberg]. www.bfr.bund.de. Abgerufenam 6. Juni 2009.

c) Numeroase studii arată ca vaccinurile anti-gripale protejeaza puţin sau deloc şi nu există motive să credem că vaccinul împotriva gripei porcine va fi diferit.
Întrebări… fără răspuns!

În condiţiile în care există experienţă clinica limitată cu privire la utilizarea Cantgrip la adulţi şi vârstnici şi nu există date disponibile cu privire la utilizarea la copii, adolescenţi şi gravide ne întrebăm:

  • De ce sunt copiii şi femeile însărcinate cei dintâi care trebuie să primească un vaccin experimental?
  • Ce răspuns va da statul pentru cazurile în care copiii şi femeile însărcinate vor fi lezate?
  • De ce se impune vaccinarea obligatorie, când riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinării, enorme?

Informaţia completă şi sursele de informare le puteti găsi la adresa: http://www.provitacraiova.ro/docs/despre-vaccinul-AH1N1.doc

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu