5 ianuarie 2010

Proiectul Blue Beam



http://educate-yourself.org/cn/projectbluebeam25jul05.shtml

Notă: Serge Monast şi un alt jurnalist, ambii implicaţi în cercetarea Proiectului Blue Beam, au murit de „infarct miocardic”, la câteva săptămâni unul de celălalt, neavând nici unul dintre ei antecedente care să indice vreo boală cardiaca. Serge a fost în Canada. Celălalt jurnalist canadian se afla într-o vizită în Irlanda. Înainte de moartea sa, guvernul canadian i-a răpit fiica lui Serge, în încercarea de a-l face să renunţe la cercetarea Proiectului Blue Beam. Fiica lui nu a fost găsită niciodata. Asa-zisele „atacuri de inimă” sunt una dintre metodele de moarte indusă, ale Proiectului Blue Beam.

Faimosul Proiect Blue Beam (Rază Albastră) al NASA a avut patru etape diferite, pentru a implementa Noua Religie condusă de însuşi Anticrist. Trebuie mentionat că Noua Religie este fundaţia Noului Guvern Mondial, fără această religie dictatura Noului Guvern Mondial fiind imposibilă. Fără o credinţă universală în Noua Religie, succesul Noii Ordini Mondiale este imposibil! De aceea Proiectul Blue Beam este atât de important pentru ei, şi a fost ascuns aşa de bine. În ce ar consta punerea în practică a acestui proiect:


  • Cutremure INDUSE si Descoperiri false

Primul pas în Proiectul Blue Beam se referă la reevaluarea tuturor cunoştintelor arheologice. Acesta are de-a face cu cutremure create artificial, în locaţii precise, cu presupuse noi descoperiri care vor explica într-un final tuturor oamenilor eroarea fundamentală a tuturor doctrinelor religioase. Aceste informaţii false vor fi utilizate pentru a explica tuturor naţiunilor că doctrinele lor religioase au fost înţelese şi interpretate greşit de secole. Pregătirea psihologică pentru acest prim pas a fost deja făcută prin filmul din 2001 „A Space Odyssey”, serialul Star Trek, sau Ziua Independenţei.

  • Descoperiri „programate” (măsluite)

Ce este important de reţinut din acel prim pas, este că aceste cutremure se vor produce în diferite locuri de pe Pământ, unde arheologii cred că se află îngropate mistere încă nedescoperite. Cu aceste cutremure, va fi posibil ca oamenii de ştiinţă să se redescopere acele mistere îngropate, cu ajutorul cărora vor fi discreditate toate doctrinele religioase. Aceasta este prima etapă a pregătirii oamenilor, deoarece aceştia doresc să distrugă credinţa tuturor Creştinilor şi Musulmanilor de pe pământ. Pentru a face asta, ei au nevoie de dovezi false din trecut, care vor dovedi tuturor naţiunilor că religiile lor au fost înţelese şi interpretate greşit.

  • Marele "Spectacol din Cer"

Cel de-al doilea pas în Proiectul Blue Beam implică un spectacol spaţial gigantic, cu proiecţii holografice 3D, proiecţii de imagini în diferite locaţii din lume, fiecare fiind o imagine diferită în funcţie de credinţa religioasă predominantă în aceea zonă. Această nouă voce a lui Dumnezeu va fi rostită în toate limbile. Pentru a înţelege aceasta, ar trebui studiate cercetările diferitelor Servicii Secrete, făcute în ultimii 25 de ani. Ruşii au pus la punct un program avansat pe calculator, chiar l-au exportat, program pe care l-au alimentat cu date privind studii ale anatomiei corpului uman, compoziţia electro-mecanică a corpului şi studii privind compoziţia chimică, biologică şi electrică a creierului uman. Aceste computere au fost alimentate (programate) cu limbile vorbite de toate popoarele lumii, precum şi semnificaţia acestora. Dialectele tuturor limbilor au fost implementate în computere cu ajutorul transmisiilor prin satelit. Ruşii au început să alimenteze computerele cu programe obiective, precum cele despre noul Mesia. De asemenea, se pare că ruşii - oamenii noii ordini mondiale - au implementat diferite metode suicidale alocând fiecărei persoane şi fiecărei societăţi impulsuri electronice, menite să inducă gânduri suicidale dacă persoana respectivă nu acceptă noile reguli ale Noii Ordini Mondiale.

  • Exista două aspecte diferite ale pasului doi.

Primul este Spectacolul Spaţial. De unde va veni acest Spectacol Spaţial ? Imaginile holografice vor fi utilizate într-o simulare apocaliptică, în timpul căreia tuturor naţiunilor li se vor arăta scene care vor reprezenta împlinirea profeţiilor, aceştia dorind să verifice reacţiile care vor avea loc în acele momente. Aceste imagini vor fi proiectate din sateliţi spre stratul de sodiu, aproximativ la 60 de mile deasupra solului. Au fost observate astfel de teste din când în când, dar acestea sunt atribuite OZN-urilor sau Farfuriilor Zburătoare.

Rezultatul acestor evenimente deliberate va fi acela de a arăta lumii noul Hristos, noul Mesia, Matraia (Maitreya), pentru imediata implementare a Noii Religii Mondiale. Chiar şi cei mai învăţaţi vor fi păcăliţi.

Proiectul are capacitatea, ca prin anumite dispozitive, să ridice un număr mare de oameni, trimiţându-i într-un spaţiu şi timp necunoscut. Sau observat teste ale acestor dispozitive în răpirea anumitor oameni de către acei mici extratereştri, care răpesc oamenii din pat pe geam şi îi duc în acele navete spatiale aflate în aşteptare. Împotrivirea la noua religie universală, la noul Mesia vor duce la pierderea de vieţi omeneşti la o scară inimaginabilă în toată istoria umană.

Proiectul Blue Beam va pretinde că este împlinirea universală a tuturor profeţiilor din trecut, ca un eveniment major ce a avut loc acum 2.000 de ani. În principiu, acesta va utiliza cerul ca pe un ecran uriaş de film (pe stratul de sodiu, la aproximativ 60 de mile înălţime), pe care sateliţii vor proiecta imagini simultane în toate cele patru colţuri ale lumii, în fiecare limbă şi dialect în funcţie de regiunea respectivă.

Computerele vor coordona sateliţii, softul - deja implementat - va rula Spectacolul de pe Cer. Imaginile holografice se bazează pe combinarea de semnale aproape identice, pentru a crea o imagine sau hologramă în profunzime, fiind aplicabilă în egală măsură undelor ELF (extrem de joasă frecvenţă), VLF (foarte joasă frecvenţă) şi LF (joasă frecvenţă), precum şi fenomenelor optice. În mod specific, spectacolul va consta din mai multe imagini holografice în diferite părţi ale lumii, fiecare fiind o imagine diferită, în conformitate cu religia din acea zonă. Nici o zonă de pe pământ nu va fi exclusă. Cu efectele produse de calculator şi cu sunetul care pare că provine din spaţiu, enoriaşii uimiţi vor asista la revenirea lui Mesia.

Apoi proiecţiile lui Issus, Mohamed, Buddha, Krishna, etc., vor fi contopite într-o imagine unică, nu după ce vor fi date explicaţiile vis-a-vis de misterele descoperite. Acest dumnezeu unic, va fi de fapt Anticristul, care va explica faptul că diverse scripturi au fost greşit interpretate şi înţelese şi că vechile religii sunt responsabile pentru învrăjbirea oamenilor şi naţiunilor, prin urmare vechile religii trebuiesc eliminate pentru a face loc noii religii mondiale, reprezentată de un singur Dumnezeu, Anticristul pe care îl au în faţa lor.

Desigur, aceste evenimente superb orchestrate vor avea ca rezultat mari tulburări la nivel social şi religios, pe o scară foarte mare, fiecare naţiune dând vina pe alta pentru înşelăciune. În plus, acest eveniment va avea loc într-o perioadă de anarhie politică mondială, creată datorită unei catastrofe globale. SUA plănuieşte să folosească Oda bucuriei a lui Beethoven, ca şi imn pentru introducerea noii religii mondiale. Dacă punem acest spectacol spaţial alături de Programul Star Wars, obţinem: o combinaţie de radiaţii electromagnetice şi hipnoza, care au fost un subiect intens de cercetare. În 1974, de exemplu, cercetătorul G. F. Shapits spunea că una dintre propunerile de cercetare sustinea că  ...în acest proiect se va arăta că, cuvintele rostite de cel care se ocupa cu hipnoza, pot fi convertite direct prin energii electromagnetice în subconştientul creierului uman, fără a se folosi vreun dispozitiv mecanic pentru recepţie sau transformare a mesajului, şi fără ca persoana să fie expusă unei astfel de influenţe, având şansa de a controla informaţiile de intrare în mod conştient. Este de aşteptat ca, comportamentul raţional să fie considerat ca fiind rezultatul propriei lor voinţe libere.

Oricine studiază aşa-numitul fenoment de channeling (clarviziune), ar fi indicat să ia în considerare acest domeniu de cercetare. Se poate observa că cei care se consideră clarvăzători au crescut considerabil, de când acest tip de cercetare a fost efectuat. Este straniu cum mesajele acestora sunt foarte asemănătoare, indiferent de sursa de provenienţă a acestora, sau indiferent de entitatea divină de la care pretind aceştia că au informaţiile. Este de luat în calcul credibilitatea acestor persoane şi a informaţiilor pe care le oferă aceştia, trebuie evaluate în mod critic şi judecate aceste informaţii şi modul în care acestea ar putea fi benefice noii ordini mondiale.

Ziarul The Sydney Morning a publicat un articol pe data de 21 Martie 1983, care anunţa că ruşii invadează minţile umane, articolul fiind transmis de către doctorul Nathan Abnuengy, profesor asistent la Facultatea de Agricultură din Asia. Acest articol face referire la ruşii care au creat acel supercomputer, despre care am pomenit anterior, care este important deoarece aceste tipuri de computere pot fi controlate cu ajutorul sateliţilor din spatiu. Calculatoarele au fost programate cu toate limbile şi dialectele tuturor popoarelor din lume. Dar acum nu mai vorbim despre ruşi, este vorba de SUA, care implementează computerele cu informaţiile necesare.

  • Gândurile artificiale şi comunicarea

Tehnicile avansate ne-au propulsat spre al treilea pas al Proiectului Blue Beam, care merge împreună cu modalitatea de a comunica telepatic, unde undele ELF, VLF şi LF vor ajunge la mintea fiecărei persoane, convingând pe fiecare că Dumnezeul lor (cel în care cred) le vorbeşte din adâncul propriului lor suflet. Aceste unde sunt alimentate din memoria computerelor care deţin date despre fiecare om de pe pamânt şi despre limbile lor. Aceste unde se vor intersecta cu modul natural de gândire, pentru a forma ceea ce numim gânduri artificiale difuze.

Acest tip de tehnologie provine din cercetările făcute în anii 1970, 1980 şi 1990, când creierul uman a fost comparat cu un computer. În ianuarie 1991, Universitatea din Arizona a găzduit o conferinţă intitulată The NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems. Ce înseamnă asta mai exact? Este vorba de un document care a fost emis la conferinţă, care se distinge prin conţinutul său diferit faţă de discuţiile purtate în acel moment. A fost, de fapt, un protest şi o avertizare către oamenii de ştiinţă participanţi, cu privire la posibilitatea de a se face abuz faţă de cercetările efectuate de aceştia.

Cercetarile lor, desigur, susţineau că deja SUA a dezvoltat echipamente de comunicaţie, care pot face un orb să vadă, un surd să audă şi un şchiop să meargă. Aceasta poate scuti bolnavii de durere, fără utilizarea de medicamente sau intervenţii chirurgicale. Nu este vorba de nimic din sfera SF-ului. Un om şi-ar putea păstra funcţionalităţile în totalitate, până în momentul morţii sale. Acest echipament de comunicare depinde de un mod cu totul nou de a privi creierul uman, sistemul neuromuscular şi impulsurile la frecvente foarte joase. Unele dintre aceste echipamente sunt deja operaţionale în cadrul agenţiilor CIA şi FBI. Nu va fi niciodată utilizat pentru a face un orb să vadă, un surd să audă sau un şchiop să meargă, deoarece este vital politicii folosite de George Bush şi marionetelor sale, ale noii ordini mondiale.

Pe plan intern, noul echipament de comunicare este utilizat pentru a tortura şi ucide persoane care se potrivesc cu profiluri imaginare de terorişti; pentru a tortura şi ucide cetăţenii care fac parte din organizaţii ce promovează toleranţa şi pacea din America Centrală; să tortureze şi să omoare cetăţenii care se opun dezvoltării armamentului nuclear şi pentru a crea o rasă de sclavi robotizaţi, denumiţi şi Manchurian Candidates. Extern, experimentele au loc pe deţinutii din SUA şi Canada, Marea Britanie, Germania, Franţa şi Finlanda. În plus, a existat o serie bizară de sinucideri în rândul cercetătorilor din domeniul calculatoarelor din Marea Britanie, toţi aceştia având legături cu marina SUA.

Ce este posibil să întrebăm înainte ca o astfel de teroare psihologică să aibe loc: oare, oricare ar fi guvernul, corporaţia sau psihiatrul, vor promova voit o astfel de groază astăzi? Răspunsul este destul de evident, „DA”.

Agenţiile guvernamentale şi corporaţiile care lucrează cu ei în scopul Noii Ordini Mondiale, sunt pregătiţi să promoveze orice lucru care îi va ajuta să-şi atingă obiectivul de a controla în totalitate societatea. În ceea ce priveşte întrebarea de ce?: pentru un singur lucru; dacă induci teroarea între oameni şi îi faci să se teamă pentru siguranţa lor, aceştia vor accepta să pui în aplicare legi draconice, să îi dezarmezi şi să ai o evidenţă la scară largă asupra lor, iar ei vor spune că totul este în scopul protecţiei personale, desigur. În al doilea rând, promovează fragmentarea actualelor forme democratice ale sistemului politic, făcând societatea să caute ideologii politice noi. Desigur, alternativa a fost deja planificată. Aceasta se numeşte Noua Ordine Mondială şi nu va reprezenta interesele sau siguranţa în nici un caz. Cum a spus George Bush: Frica a fost folosită întotdeauna de către elită pentru a controla şi subjuga masele.

O maximă mai veche dezbina şi stăpâneşte, este în curs de desfăşurare în întreaga lume pentru a se asigura că toţi îşi fac griji pentru siguranţa personală şi pentru a deveni bănuitor vis-a-vis de oricine. Aceasta, de asemenea, este control-mintal. Pentru a merge mai departe în ceea ce priveşte tehnologia care este la baza Proiectului Blue Beam, trebuie să luăm în considerare declaraţia psihologului James V. McConnell, care a fost publicată în 1970, în Psihologia Azi. El spune: A sosit ziua în care putem combina privarea senzorială cu medicamentele şi hipnoza, pentru a manipula în mod abil recompensa şi pedeapsa, pentru a obţine controlul absolut asupra comportamentului unei persoane. Este posibil atunci să realizăm foarte repede şi foarte eficient un tip pozitiv de spălare a creierului, care ne-ar permite să facem schimbări dramatice în comportamentul şi personalitatea unui individ.

Acum, când am vorbit înainte despre faptul că acele unde telepatice şi electronice, care se găsesc în acele calculatoare care au date cu toţi oamenii şi limbile pe care le vorbesc şi am spus că oamenii vor crede că propriul lor Dumnezeu le vorbeşte din adâncul sufletului lor, aceasta este tehnologia la care făceam referire şi aceasta este gândirea despre care spuneam, despre care acelaşi psiholog afirma că ar trebui să fim instruiţi încă de la naştere că ar trebui să facem tot ceea ce societatea vrea ca noi să facem, mai degrabă decât ceea ce vrem să facem noi pentru noi înşine; pentru că au tehnologia necesară pentru a o face, nimeni nu ar mai trebui lăsat să aibă propria lui personalitate. Şi, acelaşi psiholog susţine că nimeni nu are dreptul să se întrebe despre tipul de personalitate pe care o primeşte şi că nu există nici un motiv să se creadă că cineva are dreptul să refuze să obţină o nouă personalitate, dacă personalitatea veche este considerată „antisocială”.

Ce este important în această declaraţie, este că Noua Ordine Mondială va fi instaurată peste sistemul actual, vechiul mod de gândire, comportament şi religie vor fi considerate vechi şi incorecte şi că acestea vor putea fi schimbate în acele lagăre (eradication camps) din SUA, pentru a fi siguri că toţi cei cu comportament antisocial vor fi eliminaţi rapid, astfel încât indivizii noi, modificaţi, vor fi în măsură să răspundă pozitiv nevoilor Noii Ordini Mondiale, fără a fi distraşi de Adevăr.

Ar putea ca acesta să fie cel mai mare proiect de control asupra creierului din toate timpurile?

Proiectul NASA, Blue Beam, este prima directivă pentru Noua Ordine Mondială, pentru controlul absolut asupra întregii populaţii de pe Pământ. Vă sugerez să investigaţi cu atenţie aceste informaţii, înainte de a le respinge şi a le categorisi ca pe un scenariu nebunesc. Dacă vom merge mai departe în diferitele rapoarte pe care le-am prezentat, vom descoperi că operaţiile de control asupra minţii şi tehnologiile folosite includ un transmiţător care emite pe aceeaşi frecvenţă cu cea a sistemului nervos uman, transmiţător care este fabricat de către Loral Electro-Optical System din Pasadena, California. Loral, este un investitor major în domeniul apărării, a efectuat înainte cercetări asupra armelor cu energie directă, pentru Lt. Gen. Leonard Perez, din Aviaţia Militară Americană, care căuta o arma care să poată implanta mesaje direct în mintea inamicilor, în timp ce trupele sale ar fi devenit supermeni. Dispozitivul folosea cu radiaţii electromagnetice cu frecvenţe de ordinul Gigahertzilor [microunde], pulsate la frecvenţe extrem de joase [ELF]. Este utilizat pentru a tortura oamenii fizic şi mental de la distanţă.

Arme de acest tip, se crede că au fost utilizate împotriva unei femei britanice, care protesta împotriva prezenţei rachetelor americane de croaziera de la baza aeriana din Greenham, în timpul anilor 1970. Aceste arme pot fi folosite pentru a induce pierderea senzorială, prin transmiterea semnalului în nervul auditiv la o putere foarte mare, care blochează abilitatea individului de a se auzi pe el însuşi cum gândeşte!

Procesele care au loc în urma folosirii unei astfel de tehnologii ELF, sunt descrise în diferite publicaţii ale Departamentului Apărării din SUA, inclusiv una intitulată The Electromagnetic Spectrum and Low Intensity Conflict, scrisă de către Cpt. Paul E. Tyler, Comandant Medical în Marina Americană, care este inclus în colecţia intitulată Low Intensity Conflict and Modern Technology Edict de Lt. Col. David G. Dean, USAF. Lucrarea a fost publicată în 1984 de către Air University Press, Maxwell Airforce Base, Alabama. Un alt dispozitiv de emisie pe frecvenţe din spectrul microundelor, poate să emită semnale auditive direct către un individ, nefiind sesizabil de către altcineva. Tehnologia este una simplă şi poate fi construită folosind un dispozitiv radar de poliţie. Aceste microunde generate de dispozitiv sunt modulate în frecvenţe auditive, putând să transmită mesaje direct în creier. Acum ajungem să ne referim la Proiectul Blue Beam, al NASA. Emisiile de mesaje subliminale în ambele sensuri şi imaginile provenite din adâncul spaţiului, corespund cu exactitate acestui tip de tehnologie.

În cartea sa The Body Electric, laureat cu Premiul Nobel, Dr. Robert O. Beker descrie o serie de experimente efectuate la începutul anilor 1960, de către Allen Frie, unde acest fenomen a fost demonstrat ca şi mai târziu de experimentele efectuate în 1973 la Walter Reed Army Institute of Research, de catre Dr. Joseph C. Sharp, care personal s-a supus experimentelor, demonstrând că poate să audă şi să înţeleaga mesajele care erau transmise către el într-o camera izolată, prin intermediul dispozitivelor de transmitere pe frecvenţe pulsate în spectrul microundelor, care reprezintă echivalentul vibraţiei cuvintelor din creierul său. Becker susţine că Un astfel de dispozitiv are o aplicabilitate în operaţiunile secrete, pentru a înnebuni inamicul cu voci necunoscute sau pentru transmiterea unui mesaj nedetectabil unui asasin instruit.

Acum, încercaţi să vă imaginaţi ce se va întâmpla atunci când se va auzi acea voce a Noului Mesia Mondial, care va vorbi din spaţiu către toţi oamenii de pe Pământ, care ar putea să dea instrucţiuni tuturor acelor fanatici religioşi, vom fi martorii unei isterii la scară mondială nemaivăzută până acum pe această planetă. Nici o unitate de Poliţie din lume nu ar putea să ţină piept dezordinii şi haosului care se va produce! O carte din 1978, intitulata Microwave Auditory Effect and Application, de către James C. Lynn, descrie cum se pot transmite voci direct către creier. Această tehnologie ar putea să permită orbului să vadă şi surdului să audă. În schimb, aceasta a fost transformată într-o armă pentru a subjuga lumea.

Allen Ferie susţine că a putut să accelereze, să încetinească sau chiar să oprească bătăile inimii unei broaşte izolate, prin sincronizarea pulsaţiilor unui astfel de dispozitiv cu frecvenţa inimii. Potrivit Dr. Robert Becker, rezultate similare au fost obţinute folosind broaşte vii, ceea ce arată că este posibil să producă atacuri de inimă cu raze proiectate să penetreze pieptul omului.

NOTĂ: Ambii autori ai acestui articol au murit în urma unui infarct miocardic, la doar câteva zile unul faţă de celălalt. Trebuie menţionat de asemenea că Dr. Becker NU a participat la astfel de cercetări.

S-a demonstrat că frecvenţe înalte focalizate de energie electromagnetică (UHF), pot fi folosite pentru a induce stări de agitaţie şi activitate musculară sau slăbiciune musculară şi stări de letargie. Microundele pot fi deasemenea folosite pentru a produce arsuri ale pielii, a induce efectul unui drog, bacterie şi să otrăvească sau să afecteze funcţionarea întregului creier al omului. Aceste efecte au fost făcute publice de către CIA, în data de 21 Septembrie 1977, în mărturia înaintată către Subcomisia pentru Sănătate şi Cercetare Ştiintifică. Dr. Sidney Gottlieb, care era directorul programului Mk-Ultra la acea dată, a fost obligat să discute despre scopul cercetărilor făcute de CIA în tehnicile de control a organismului uman de la distanţă. Aşa ceva există la ora actuală, care poate fi folosit direct din Spaţiu pentru a ajunge la orice persoană, oriunde pe suprafaţa Pământului.

Dacă vom săpa mai adânc în procesul de control al minţii oamenilor, vom descoperi că echipamentele şi tehnologiile au fost folosite pentru a influenţa alegerile politice într-o manieră mult mai directă. Candidatul democrat Michael Dukakis, care a candidat împotriva lui George Bush în 1988, a fost ţinta unor astfel de atacuri cu microunde, pentru a fi împiedicat să vorbească public, deoarece acesta reprezenta un pericol real pentru Bush. El susţine, de asemenea că echipamentul a fost folosit şi împotriva lui Kitty Dukakis, aceasta fiind la un pas de a se sinucide. În ediţia din Decembrie 1980 a jurnalului oficial al Armatei SUA, numit Military Review, un articol al lui Lt. Col John B. Alexander, numit The New Mental Battlefield: Beam Me Up, Spock, prezintă în continuare capacităţile tehnice aflate la dispozitia celor care controlează. El scrie: Câteva exemple vor demonstra progresele care s-au realizat în diferite zone. Transferul de energie de la un organism la altul; abilitatea de a vindeca sau de a cauza boli care urmează a fi transmise la distanţă, inducând astfel boli sau decese fără o cauză aparentă; modificare comportamentală prin telepatie, care include abilitatea de a induce stări hipnotice până la o distanţă de 1000 km, au fost raportate."

Utilizarea de hipnoză prin telepatie, prezintă de asemenea un mare potenţial. Această capacitate ar putea permite agenţilor să le fie implantate informaţii, fără ca aceştia să conştientizeze acest lucru. Alte tehnici de inducţie mintală pot fi luate în considerare. Dacă va fi perfectată, această tehnică ar putea permite transferul de gânduri prin telepatie, de la o minte sau grup de minţi, către un public ţintă. Un factor unic este faptul că destinatarul nu va fi conştient că gândul i-a fost implantat în creier de către o sursă externă. El sau ea va crede că gândurile sunt ale lui, originale". Acest lucru este exact ceea ce am discutat până acum.

Cel de-al treilea pas în cadrul Proiectului Blue Beam, al NASA, se numeşte Telepathic Electronic Two-Way Communication. Articolul Lt. Col. Alexander continuă cu: Dacă este posibil să se inducă gânduri artificiale prin intermediul sateliţilor, controlul minţii pe întreaga planetă este acum posibil. Singura rezistenţă posibilă, la nivel de individ, ar putea să fie întrebarea constantă a acestora vis-a-vis de natura gândurilor fără a putea să acţioneze în vreun fel asupra acestor gânduri, pe care aceştia le vor considera a fi din afara graniţelor lor ideologice, religioase şi morale. Încă o dată, este înţelept să se ia în considerare cum televiziunea, publicitatea, educaţia modernă şi diferitele tipuri de presiune socială, sunt utilizate pentru a manipula aceste ideologii umane. A fost raportat de către Lt. Col. Alexander, care a spus, in rezumatul articolului său Military Review: Informaţiile despre acest fel de tehnologii, prezentate aici, ar fi considerate de către mulţi ridicole, din moment ce nu sunt conforme cu realitatea din punctul lor de vedere. Dar, unii oameni încă mai cred că Pămantul este plat.

Acest lucru înseamnă ceva, pentru că dacă oamenii nu cred în existenţa acestui tip de tehnologie, sau că este de domeniul SF-ului, aceşti oameni se pun în mare pericol, deoarece în acea noapte în care acele 1000 de stele vor străluci din spaţiu, atunci când noul Mesia va fi prezentat lumii, aceştia nu vor fi pregătiţi şi nici nu vor mai avea timp să se salveze împotriva acestei tehnologii. Aceştia nu cred şi nu vor avea timp să se pregătească.

Acest lucru este exact ceea ce se întâmplă cu oamenii care sunt convinşi de Satana pentru a crede că el nu există, astfel ca ei sa nu aibă nici o apărare împotriva lui - JAH

  • Manifestările Universale Supranaturale, prin intermediul manifestărilor Electronice

Cel de-al patrulea pas se referă la manifestările supranaturale universale, cu mijloace electronice. Acesta conţine trei orientări diferite:

  • Una este de a face omenirea să creadă că o invazie extraterestră urmează să aibă loc în fiecare oraş important de pe pământ, în scopul de a provoca fiecare stat să facă uz de tehnologia lor nucleară, pentru a se apăra. În acest fel, ONU va cere ca toţi aceia care au arme nucleare să fie dezarmaţi, în momentul când se va dovedi că invazia este una falsă. Şi cum vor şti acest lucru SUA, că invazia este una falsă? Ei o vor înscena, bineînţeles.
  • A doua este să îi facă pe Creştini să creadă că extazul va apărea odată cu intervenţia divină a unei civilizaţii extraterestre, care vine să salveze omenirea de acel demon sălbatic şi nemilos. Scopul va fi acela de a contracara orice rezistenţă care ar putea să apară vis-a-vis de implementarea Noii Ordini Mondiale, într-o perioadă foarte scurtă, în câteva ore de la începutul spectacolului din cer.
  • Cea de-a treia orientare, în cel de-al patrulea pas, este un amestec de forţe supranaturale şi electronice. Undele folosite atunci vor permite forţelor supranaturale să călătorească prin fibrele optice, cablurile TV şi electrice, liniile telefonice, pentru a penetra pe toată lumea deoadată. Cipurile se vor afla deja montate la locul lor. Scopul acestor proiecţii satanice în toate colţurile lumii, cu scopul de a împinge întreaga populaţie în isterie şi nebunie, pentru a-i face să dispară într-un val de sinucideri masive, crime şi tulburări psihice permanente. După noaptea celor o mie de stele, populaţia din întreaga lume va fi pregatită pentru a-l întâmpina pe noul Mesia, care o să restabilească ordinea şi pacea cu orice preţ, chiar cu preţul libertăţii noastre.

Eliminarea progresivă a banilor şi Independenţa

Tehnicile utilizate în cel de-al patrulea pas, sunt la fel ca cele utilizate în trecut în URSS, pentru a forţa oamenii să accepte comunismul. Aceleaşi tehnici vor fi utilizate de către USA pentru a implementa Noua Ordine Mondială şi Noua Religie Mondială. Mulţi oameni se întreabă când se va întâmpla acest lucru şi cum vor percepe aceştia viziunea Celor O Mie de Stele, şi evenimentele care vor precede zilele dinaintea evenimentului. Potrivit mai multor rapoarte pe care le-am primit, credem că va începe cu un fel de dezastru economic pe plan mondial. Nu un dezastru total, dar de ajuns pentru a le permite să introduca un fel de bani intermediari, înainte ca să fie introduşi banii electronici pentru a înlocui banii de hârtie sau de plastic. Banii intermediari vor fi folosiţi pentru a forţa pe toţi aceia care mai deţin economii să şi le cheltuie, deoarece aceştia înteleg că oamenii care nu sunt dependenţi de ei vor putea fi cei care să se răzvrătească împotriva lor. Dacă toată lumea este săracă, nimeni nu va putea să finanţeze vreun război de vreun fel: banii de hârtie vor înceta să mai existe. Acesta este unul din primele semne.

Dar, pentru a pune în aplicare sistemul monetar electronic în întreaga lume, toţi cei care vor putea să deţină bani în viitor, vor trebui să îşi transfere banii pe cale electronică. Înainte de această dată, toată lumea va fi cheltuit, înainte de anul 2000 (notă: acest an nu trebuie luat ca atare, lucrurile sunt în desfăşurare), toate rezervele lor de bani. Toată lumea trebuie să fie 100% dependentă de Consiliu, pentru existenţa lor. Pentru a preveni orice fel de independenţă, Noua Ordine Mondială a implementat deja micro-cipuri în animalele sălbatice, păsări, peşti, etc. De ce? Vor să fie siguri că oamenii care nu vor accepta Noua Ordine Mondială nu vor putea să vâneze sau să pescuiască oriunde în lume. Dacă aceştia încearcă, vor fi depistaţi şi urmăriţi prin satelit, apoi vor fi urmăriţi şi închişi sau omorâţi.

Noua Ordine Mondială face deja schimbări legislative în toată lumea, pentru a-i face pe toţi să fie dependenţi de o singură sursă de aprovizionare. Ei deja schimbă legile despre religie şi tulburări psihice, pentru a putea identifica mai uşor pe aceia care pot pune în pericol Noua Ordine Mondială. Cei care sunt descoperiţi că se opun, vor fi trimişi către Campusurile de eradicare, unde după ce vor fi ucişi li se vor recolta organele, care vor fi vândute celor care licitează mai mult. Cei care nu sunt ucişi vor fi folosiţi ca şi sclavi sau utilizaţi în diferite experimente medicale. Scopul acestei dictaturi este de a controla întreaga omenire, peste tot în lume, fără milă şi fără excepţie. De aceea noua tehnologie care a început să fie introdusă peste tot, este o tehnologie pentru controlul oamenilor. Tehnologia anilor '40 şi '50 a fost folosită pentru a ajuta oamenii să aibă o viaţă mai uşoară şi mai productivă. Noua tehnologie este proiectată şi construită pentru a urmări şi a controla oamenii peste tot. Această tehnologie este fabricată pentru un scop precis, iar să refuzi a vedea şi a recunoaşte acest lucru, subjugarea întreagii populaţii din întreaga lume, este similar cu a nega apariţia Anticristului şi a Noii Ordini Mondiale, noua religie şi noul guvern mondial. Dacă nu puteţi să vedeţi, dacă nu puteţi să învăţaţi, dacă nu puteţi să întelegeţi, atunci voi şi familiile voastre şi prietenii voştri veţi pieri în flăcările crematoriilor care sunt construite în fiecare oraş mare din lume, construite pentru voi. Nimeni nu este în siguranţă într-un Stat Totalitar Poliţienesc!

Iată în continuare câteva filmuleţe la temă:

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu