5 ianuarie 2010

Căderea republicii

Mulţi dintre noi cred că votul contează. Aşa ne îndeamnă politicienii şi sloganurile lor. De fapt, această democraţie de faţadă are doar scopul de a ne prosti...

Descrierea filmului următor depindedenoi.ro:
Mult aşteptatul nou documentar al lui Alex Jones dezvăluie frauda din spatele brandului Obama şi modul în care globalistii folosesc cea mai noua şi mai supusă marionetă a acestora, pentru a distruge ultimele rămăşiţe ale libertatii, Constituţiei şi economiei Americii.

Filmul expune agenda pe care Obama o pune in aplicare pentru a realiza un guvern mondial aliat cu o bancă mondială centrală conduse de globalişti susţinători ai maleficei teorii a eugeniei - plan menit să distrugă cel mai puternic stat din lume şi să-l inlocuiască cu o tiranie goală de conţinut.

Filmul expune modul în care Obama spune un lucru - pentru a-i face pe oameni să-l voteze - şi apoi cum adevăratul Obama face cu totul altceva. Intarirea statului poliţienesc, ascultari fără mandat, arestări secrete, perioadă nedeterminată de detenţie a cetăţenilor, tortură, război în Afganistan, război în Pakistan, toate au fost extinse sub administraţia Obama în ciuda promisiunilor sale ca le va desfiinţa.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu