18 februarie 2010

Uriașii lui Radu Cinamar...

În legătură cu informațiile prezentate de cărțile lui Radu Cinamar (vezi Misterele Bucegilor, Radu Cinamar - continuări la „Viitor cu cap de mort”) iată câteva fragmente dintr-o emisiune a Antenei 1.

O serie de personalităţi încearcă din răsputeri să minimalizeze sau chiar să spuna că sunt doar ficţiune. Veţi vedea aici cine sunt aceste personalităţi şi veţi ghici rapid cui servesc astfel de sceptici.

Interesante sunt numeroasele mărturii ale unor localnici din Buşteni care spun că au existat o serie de cutremure (circa 100) de mică intensitate care se desfăşurau la ore fixe şi care au încetat brusc odată ce unul dintre localnici s-a adresat oficial unei instituţii de profil, plângându-se de toate aceste neplăceri cauzate de cutremure!

Rămâne totuși întrebarea: de ce nu s-a amintit în emisiune despre acele holograme care există în marea Sală a Proiecţiilor? Despre experimentele genetice? Despre implicarea francmasoneriei în toată această mare secretomanie şi dorinţa francmasonilor de a manipula evenimentele respective în favoarea lor?

Emisiunea a fost difuzată în primăvara anului 2009, iar de atunci nu s-a mai revenit asupra subiectului.
Partea I-a:


Partea a II-a:


Partea a III-a:


Partea a IV:


Partea a V-a:


Partea a VI-a:


Partea a VII-a:


Partea a VIII-a:


Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu