24 februarie 2010

Filmul Avatar - altă percepţie

Aşa cum estimam într-un articol mai vechi, revin asupra lui David Icke legat şi de filmul Avatar.
 The David Icke Newsletter, January 24th, 2010
POVESTEA PĂMÂNTULUI ...


... SPUSĂ INVERS
Bună ...
Nu merg prea des la cinema, dar m-am dus să văd mult lăudatul film a lui James Cameron, AVATAR, şi mă bucur că m-am dus.

Mi s-a părut că este un film excelent, iar animaţia şi efectele speciale sunt dintre cele mai avansate. Ceea ce m-a interesat însă cel mai mult este că acest film, propriu-zis, spune povestea a ceea ce s-a întâmplat pe Pământ - chiar dacă de la coadă la cap.
Povestea, care are loc in anul 2154, implică nişte oameni cu pielea albastră şi bot ca de leu, care sunt nativi ai planetei Pandora, „o planetă satelit al gigantului gazos, Polyphemus, care orbitează în jurul Alpha Centauri A”. Ei trăiesc în armonie totală cu mediul înconjurător şi ei ştiu că totul este interconectat şi parte integrantă din Conştiinţa Unificată.
Copacii şi regnul vegetal de pe Pandora au format conexiuni electrochimice între rădăcinile lor, acţionând ca nişte neuroni formând un „creier” simţitor de mărimea întregii planete, sau cu alte cuvinte Conştiinţa. Oamenii albaştri, denumiţi „Na'vi”, au şi ei propria conectare la „conexiunile rădăcinilor”, ceea ce le permite să se conecteze la această reţea de „Unitate”.
Dar apar oamenii, cu tehnologia lor avansată. Ei sunt administratorii şi soldaţii care reprezintă compania RDA ce doreşte să înceapă pe Pandora, procesul de minerit în scopul obţinerii unui minereu extrem de valoros numit „unobtanium”.
Oamenii au instalat pe Pandora o bază izolată de ceea ce lor li se pare o atmosferă otrăvitoare a Pandorei. Când nu sunt în perimetrul bazei sau nu zboară cu avioanele lor, pentru a putea respira, ei trebuie să poarte măşti.
În scopul manipulării, unii oameni pot să se amestece printre Na'vi, mulţumită costumelor Na'vi produse genetic şi care sunt „animate” cu ajutorul tehnologiei.
Un om, un fost militar pe nume Jake Sully, este de acord să facă parte din această infiltrare pentru că el este genetic compatibil cu un corp Na'vi care fusese făcut special pentru fratele lui care decedase între timp. Aceste corpuri hibride de Na'vi sunt numite avatari.

Jake însă se îndrăgosteşte de o femeie Na'vi şi de modul de viaţă al acestora în general, şi când apare o bătălie, el îi ajută pe Na'vi să-i înlăture pe oameni, însă acest fapt are un preţ ridicat. Costul distrugerii caselor comune ale civilizaţiei Na'vi care erau localizate pe depozitul de unobtanioum pe care oamenii doreau să-l extraga din planeta Pandora.

Când am venit la film, nu ştiam nimic despre acesta sau depre povestea descrisă în el, dar pur şi simplu am simţit că trebuie să văd acest film. Foarte curând însă, mi-a devenit clar faptul că ceea ce vedeam, în principiu, reprezenta exact modul în care Pământul şi umanitatea sunt fraudate de rasa Reptiliană despre care am scris în repetate rânduri.
Noua mea carte care va fi lansată în această primăvară, trateaza pe larg acest subiect şi multe altele, mulţumită bogăţiei de informaţii noi pe care le-am primit chiar în ultima lună. Încă nu vorbesc şi nu scriu despre aceste lucruri pentru că vreau să iasă totul într-o bucată integrală cu toate punctele unite între ele şi nu în mod întrerupt şi sporadic..
În mod sigur, povestea AVATAR cuprinde tema captivităţii omenirii sub Reptilieni, fie că James Cameron a făcut-o intentionat sau nu.
Pentru a vedea toate acestea, va trebui să inversezi rolurile. Aborigenii de culoare albastră sunt oamenii de pe Pământ de cateva ere bune, iar oamenii care ajung pe Pandora în căutarea unobtainium-ului îi reprezintă simbolic pe Reptilienii care au venit aici pe Pământ.

Tăbliţele Sumeriene antice, descoperite pe teritoriul Irakului de azi, spun că o rasă non-umana, „Anunnaki” au venit pe Pământ, în Africa, în căutarea aurului, şi descriu cum ei au manipulat genetic unii oameni pentru a le fi un gen de lucrător-sclav. În Africa s-au găsit dovezi arheologice care stau mărturie unor activităţi miniere de acum 100.000 de ani.
Legendele Zulu, de asemenea, susţin aceeaşi temă împreună cu alte mărturii din întreaga lume; ele vorbesc despre „Epoca Aurului” când întreaga planetă era luxuriantă, iar oamenii trăiau în armonie cu mediul înconjurător.
Nu exista înfometare sau sărăcie pentru că oamenii trăiau din abundenţa de fructe de pe pământuri şi din păduri, mai ales din păduri, care acopereau cea mai mare parte a planetei. Vremea era stabilă şi nu existau anotimpuri, pentru că Pământul avea o altă axă de rotaţie.
Tot legendele ZULU spun că planeta era, de asemenea, înconjurată de o boltă de apă în zona superioară a atmosferei, care proteja oamenii de razele periculoase ale soarelui. Ca rezultat, nu exista deşert şi apa se găsea din abundenţă.
Apoi a apărut intervenţia Reptiliană care a adus pe Pământ catastrofe geologice şi biologice. Explic în cartea mea cum s-au făcut toate acestea - este destul de şocant.
Prin urmare, bolta de apă a fost distrusă şi aceasta este simbolizata biblic prin ploaia de 40 de zile şi 40 de nopţi. Pământul şi-a schimbat axa de rotaţie, relaţia cu soarele fiind dramatic schimbată, ceea ce ne dă şi cele 4 anotimpuri.
Clima Pământului a fost transformată, dar şi viaţa oamenilor. Pădurile au fost pierdute la scară mare şi au început să se formeze deşerturi. În multe zone, abundenţa hranei a fost distrusă şi viaţa a devenit o luptă pentru supravieţuire.
Geneticienii Reptilieni au creat un om nou care va servi intereselor lor şi este foarte semnificativ faptul că în ultimii 200 de mii de ani capacitatea creierului, care probabil se dezvolta în mod gradat de-a lungul a milioane de ani, acum s-a oprit subit ba chiar a început să regreseze. Aceasta s-a petrecut cam în aceeaşi perioadă în care oamenii au început să arate asemănător cum arată acum.

Povestea AVATAR include de asemenea umanoizii-hibrizi-Na'vi, creaţi genetic, pentru a se infiltra în populaţia Na'vi, cu ajutorul fizicului asemănător. Exact acelaşi lucru s-a petrecut pe Pământ cu Reptilienii care animă hibrizi umano-reptilieni despre care am scris de foarte multe ori.
Acestea sunt liniile de sânge (familiile) care controleaza reţeaua globală secretă, şi prin ea, guvernele, băncile, corporaţiile, media, armata, „educatia” şi aşa mai departe.
În scopul controlului populaţiei, este crucial ca activitatea din emisfera dreaptă a creierului să fie inhibată, ori măcar transmisia activităţilor a cunoaşterii şi a informaţiei către emisfera stângă a creierului să fie oprită. Transmisia sau comunicarea între cele două emisfere se face printr-un „pod” care este cunoscut sub numele de corpul calos.

Cele două emisfere văd realitatea într-un fel fundamental diferit şi aceasta este demonstrat şi de perspectiva diferită asupra vieţii pe care o au fiinţele albastre Na'vi şi oamenii din filmul AVATAR.
Emisfera dreaptă a creierului ne conecteaza la „dincolo”, la lumea infinită care se află dincolo de limitele celor 5 simţuri şi dincolo de „lumea vizibilă” unde totul este experimentat ca fiind „Unul”. Na'vi reprezintă emisfera dreaptă care înţelege că totul este interconectat.
Jill Bolte Taylor, o cercetătoare americană specializată în studierea creierului, a experimentat realitatea emisferei drepte atunci când a suferit o hemoragie care i-a oprit funcţionarea emisferei stângi, care în general este emisfera dominantă. Ea se afla pe un aparat de sport când a realizat că se întâmplă ceva suspect:
... era ca şi cum conştiinţa mea s-a modificat de la modul normal de percepţie, adică fiind persoana de pe maşina de sport având această experienţă, la un spaţiu ezoteric unde eu mă priveam pe mine având această experienţă. Mă uit la mâna mea şi-mi dau seama că nu mai pot să definesc conturul corpului meu. Nu mai pot defini unde începe şi unde se termină, pentru că atomii şi moleculele mâinii mele se amestecă cu atomii şi moleculele zidului. Iar tot ce puteam percepe era această energie. Energie. Şi mă întreb: „care-i problema cu mine, ce se întâmplă?
... Şi la început am fost şocată când m-am regăsit în interiorul unei minţi tăcute. Apoi am fost imediat captivată de magnifica energie din jurul meu. Şi pentru că nu mai puteam să identific graniţele corpului meu, m-am simţit extrem de mare şi expansivă. M-am simţit una cu energia care exista şi era ceva foarte frumos.
Aceasta este lumea fără limite, lumea „în unitatea ei” care ne este ţinută secretă de către emisfera stângă care ne domină simţul realităţii şi ne închide în lumea celor 5 simţuri.
Soldati simbolici care pazesc intrarea emisferei stangi. Poza de Neil Hague (www.neilhague.com).
Emisfera stângă este realitatea „lumii noastre” de limbaj şi structură, cea care este denumită drept „logică” şi care reprezintă conceptul general de lume „fizică”. Aceasta decodează în secvenţe informaţiile codate în ţesătura energetică a realităţii noastre pentru a ne da iluzia „trecerii timpului de la trecut la viitor”, în timp ce emisfera dreaptă ştie că există numai eternul „Acum”.
Emisfera stângă este dominantă, în special la „academici” şi la cei care au trecut prin nivelele „înalte” ale maşinii de făcut cârnaţi, pe care cu mândrie o numim „educaţie”.
Toată politica şi economia globală este condusă de „costumele închise la culoare” (man in black) care sunt nişte captivi ai emisferei stângi. De aceea noi trăim într-o societate a emisferei stângi, iar perspectiva emisferei drepte este ridiculizată şi condamnată ca fiind „nebunie”. Invazia speciei umane din filmul AVATAR personifică această dominare a emisferei stângi.
Ei nu au nici o apreciere sau înţelegere despre armonia interconectării şi respectului mutual dintre Na'vi, animale, plante şi copaci. Asta-i doar nebunie pentru ei. Specia umană trăieste în „lumea reală” a „apartenenţei” sub filozofia văd-vreau-iau. În acest caz, obţinerea unobtanium-ului.
Dacă obţinerea acestui minereu deosebit de scump şi rar înseamnă distrugerea caselor şi modului de viaţă al oamenilor care se întâmplă să locuiască pe rezervele acestui minereu, pe care tu vrei să ţi-l însuşeşti drept bogăţie, atunci aşa să fie. Ce contează? Ei sunt doar nişte sălbatici primitivi şi distrugem doar o pădure.
Cu-i îi pasă? Trimite băieţii în misiune...

Mentalitatea emisferei stângi nu empatizează cu consecinţele acţiunilor ei asupra celorlalţi, pentru că empatia vine de la stabilirea unor conecţii şi cu celelalte expresii ale vieţii, fie că sunt oameni, copaci, plante sau animale, şi presupune şi punerea ta în situaţia acestora.
Prizonierii emisferei stângi nu pot face acest lucru pentru că ei decodează totul ca fiind „individual” şi cu „spaţii” între. Emisfera dreaptă ştie că nu există „spatii între”, ci numai un singur spaţiu energetic care ne conectează pe noi toţi.
Acest sentiment al conectării a tot ceea ce aparent este formă „individuală”, care ne dă un sentiment de empatie, în mod real, ne oferă un sistem protector care previne comportamentele extreme şi acţiunile care pot cauza suferinţa altora. Fără empatie orice se poate întâmpla şi manipularea Reptiliană s-a mobilizat în mod specific să ne deconecteze de la realitatea emisferei drepte pentru:
a) a ne opri sa accesam un nivel mult superior de cunoastere si inteligenta
b) a ne suprima simtul empatiei.
Vezi acest lucru în mod foarte clar în cazul armatei care presară bombe şi rachete în oraşe, chiar în zonele cu civili din fâşia Gaza, fără a avea nici o consecinţă emoţională asupra lor la vederea morţilor, distrugerilor şi suferinţelor pe care ei le cauzează.
Odată ce le iei oamenilor empatia, ei devin maşini robotice fără sentimente sau compasiune, iar numeroasele armate sunt antrenate să facă exact acest lucru. Deci, costumele închise la culoare (man in black) sunt cei care manipulează şi declară războaie, devastează economia ţărilor ţintă în Africa şi alte locuri pentru scopul de a-şi căptuşi propriile buzunare. Oamenii din AVATAR sunt exact aşa, cu excepţia câtorva care-şi „revin” în final.
Pentru mentalitatea emisferei stângi (un primitiv idiot, comparativ cu emisfera dreaptă) toate astea sunt foarte simple:
noi vrem resursele să facem o grămadă de bani, iar acei albaştri primitivi locuiesc pe vârful acestora şi nu vor să se mute de acolo; nici o problemă, ne dăm la ei cu avioanele şi lasă-i să şi-o ia.
Emisfera stangă, după cum spune un citat al scriitorului britanic Oscar Wilde, ştie preţul la tot şi valoarea la nimic.
Uită-te în jur la lumea în care trăim...

Manipularile genetice precum şi de alt gen, au transformat majoritatea populaţiei într-un pion al minţii colective Reptiliene, ceea ce eu explic în mare detaliu în noua mea carte. Oamenii au devenit opresori în minte şi mentalitate - aşa cum s-a dorit să fie.
Cel puţin majoritatea aşa au devenit. Alţii încă mai au acces la realitatea emisferei drepte şi numărul lor este în creştere cu fiecare zi, pe măsură ce trezirea conştiinţei umane continuă.Când spun „trezire”, nu mă refer la faptul că descoperirea existenţei unei conspiraţii este o confirmare că cineva a deschis canalele emisferei drepte precum şi a „dincolo-ului”. Zona de cercetare a conspiraţiei este predominant o zonă a emisferei stângi. Aceasta nu este o critică, ci doar o observaţie şi chiar o observaţie evidentă când te uiţi mai bine.
Odată ce-ţi deschizi emisfera stângă şi corpul calos spre informaţia, cunoaşterea şi perspectiva emisferei drepte, întregul tău simţ al realităţii se schimbă. Nu mai esti aceeaşi persoană care ai fost înainte, chiar dacă ştiai de existenţa conspiraţiei globale. Deci nu mai eşti nimic din ceea ce ai fost mai înainte. Jocul s-a schimbat şi valorile, şi perspectiva asupra persoanei proprii şi a vieţii este total transformată.
În AVATAR, oamenii (Reptilienii) invadatori sunt goniţi de pe Pandora printr-o bătălie masivă. Este un film de acţiune, deci cred că este necesar să aibă loc confruntări tehnologice şi biologice în timp ce oamenii îşi angajează armele avansate împotriva Na'vi-ilor care-şi cunosc foarte bine mediul înconjurător şi care sunt conectaţi la animalele care le-au sărit în ajutor precum şi la creaturile gen dragoni pe care-i folosesc în zboruri.
 
 
 
Dar noi nu avem nevoie de violenţă pentru a ne elibera. Noi trebuie să ne deschidem emisfera dreaptă pentru a ne reconecta la adevăratul nostru potenţial infinit. Totul decurge din aceasta. Manipulatorii se tot străduiesc din răsputeri să închidă această conectare nu pentru că este distractiv. Ei o fac pentru că este imperios necesar - absolut important - pentru a fi capabili să ne controleze. Ei sunt îngroziţi de ideea că noi ne vom trezi şi vom accesa acest potenţial fantastic.

 
Cu alte cuvinte, ai de ales între emisfera dreaptă sau stângă?
Sau chiar mai bine, un echilibru între cele doua...
Oamenii care au suferit probleme la emisfera stângă a creierului, în mod subit, au manifestat abilităţi extraordinare şi chiar superumane odată ce emisfera dreaptă este deschisă.
Dar ei nu sunt „super-oameni”, ei sunt doar niste „oameni naturali” care au reuşit să treacă de „zidul de foc” impus asupra „oamenilor opresaţi”. Odată ce problemele au afectat influenţa emisferei stângi, chiar şi copiii demonstrează unele abilităţi matematice incredibile, memorie fenomenală şi alte talente „miraculoase”. Mulţi sunt consideraţi „savanţi”, copii care au unele talente impresionante, au în acelaşi timp şi unele probleme de dezvoltare, cum ar fi „retardare mentala” şi accidente sau boli ale creierului. Aproape jumătate din aceşti aşa numiţi „savanţi” au autism.
Ei accesează potenţialul creierului care „doarme”, în marea majoritate a cazurilor din cauza manipulării Reptilienilor, şi de aceea ei nu numai că au abilităţi incredibile, dar deseori găsesc foarte dificilă coexistenţa într-o societate axată pe emisfera stângă.
Eu cred că parte din această problemă se datoreaza faptului că atunci când emisfera dreaptă se deschide, emisfera stângă suferă anumite scurt circuite pentru că nu poate accepta acest nivel de percepţie şi energie.
Stephen Wiltshire, un „savant autist” din Marea Britanie, este un exemplu minunat al extraordinarelor „talente”. La 12 ani, el a fost luat cu elicopterul într-un zbor desupra oraşului Londra pentru un documentar BBC din 1987, în timpul căruia nu i s-a permis să ia notiţe sau să facă fotografii, şi chiar dacă i s-ar fi permis, nici el nu ar fi vrut sau nu ar fi avut nevoie. După zbor, el a început să aştearnă pe hârtie desene ale oraşului văzut de sus, desene uimitor de precise, unde a inclus mai mult de 200 de clădiri - unele din ele având sute de geamuri portretizate în mod precis, chiar dacă el nu avea abilitatea să le numere din cauza autismului lui.
Stephen Wiltshire azi

Totul a fost pur şi simplu făcut din memorie şi mai târziu el a făcut acelaşi lucru pentru orasul Roma. Poţi vedea lucrările lui Stephen la www.stephenwiltshire.co.uk Daniel Tammet, alt „savant autist” britanic, poate face calcule matematice cu viteza unui computer şi poate vorbi 7 limbi străine (deocamdată). El a învăţat limba islandeză într-o săptămână şi profesorul lui l-a descris ca fiind drept „geniu” şi nu „om”.
Vai, dar el este foarte uman - este omul pe care reptilienii şi liniile lor de sânge încearcă cu disperare să-l suprime, pentru că ei ştiu că jocul lor este demascat în clipa în care noi accesăm chiar şi o fracţiune a ceea ce suntem cu adevărat.
Şi acest moment se apropie din ce in ce mai mult!
David Icke

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu