17 februarie 2010

Bătălia pentru istoria omenirii

Articol preluat din revista Cosmos nr. 13


Societatea în care trăim are multe faţete prin care se manifestă. La nivel mondial se protestează periodic pentru încetarea războaielor şi conflictelor regionale, pentru dezarmare şi pacea de dragul păcii, dar cu toate astea astfel de lucruri îşi continuă cursul ca şi când nimic nu le tulbură. Oare ce se ascunde în spatele lor?
La ora actuală există tot mai multe surse în diferite ţări care demonstrează fără dubii că de-a lungul deceniilor trecute s-au petrecut într-o oarecare conspiraţie anumite acţiuni. Acestea vizau schimbarea viitorului omenirii, însă în sens negativ.
Intervenţii pentru modificarea istoriei Ştim din statisticile deceniilor trecute că al doilea război mondial a făcut zeci de milioane de victime. Aspectul este unul exterior, cunoscut opiniei publice, însă în spatele unor asemenea informaţii există partea neoficială a evenimentelor care s-au petrecut atunci.
În anii celui de-al doilea război mondial o rasă extraterestră numită Nagas, conform textelor străvechi, s-a implicat direct pentru a determina la nivelul întregii omeniri apariţia unei structuri care să domine populaţia lumii la nivel general. Asta se întâmpla deoarece omenirea nu era guvernată în acei ani de oameni, ci de hibrizi extratereştri - umani realizaţi de această rasă Nagas, care folosea şabloane sau modele opresive de guvernare.
Era evidentă intenţia Nagaşilor de a prelua controlul asupra întregii omeniri, însă alte trei rase extraterestre au intervenit pentru a stopa o asemenea intenţie foarte periculoasă. Andromedanii, cei din Pleiade şi cei din sistemul stelei Procyon au acţionat pentru ca planurile Nagaşilor să fie oprite la timp.
Ce ar fi urmat să se întâmple? S-a acţionat pe trei coordonate importante ale timpului şi spaţiului. Prima a fost cea a curgerii naturale a viitorului omenirii, aşa cum trebuia să fie el. A doua coordonată era cea care începuse să fie modificată de către un mic grup de rase extraterestre dizidente, care deja se aflau în proiecte avansate cu naziştii Germaniei din anul 1931. Trebuie menţionat că Nagaşii erau în tratative secrete cu unele grupuri dizidente din Pleiade care acţionau pe Terra. De aceea pleiadenii au acţionat pentru stoparea unor astfel
de alianţe nefaste. Iar cea de-a treia coordonată, care fusese începută mult mai devreme de al doilea război
mondial, implicase gruparea din Orion – Imperiul Draco, Cenuşiii, din Sirius B şi scopul unei asemenea modificări urmărea exterminarea rasei umane în viitor prin intermediul războiului bacteriologic. Acesta putea schimba felul în care omenirea ar fi evoluat.
Călătoriile în timp şi războiul din Irak
Data de 8 august 2003 a reprezentat momentul în care cele trei coordonate au fost readuse la parametrii lor normali, astfel încât viitorul Pământului şi al omenirii să fie doar acela stabilit de Planul Divin. Nu s-a mai admis nici o intervenţie din partea niciunui alt grup extraterestru care îşi urmărea propriile interese.
Acest lucru a fost posibil datorită unei alianţe a 78 de rase extraterestre care au decis să mandateze pe andromedani, pleiadeni şi pe cei din Procyon să intervină pentru a opri acţiunile guvernului Statelor Unite şi a altor facţiuni, din anii de după cel de-al doilea război mondial, acţiuni care vizau în special călătoriile în timp.
Planul de reparare a acţiunilor de modificare a liniilor timpului şi spaţiului şi a evoluţiei omenirii, a implicat un efort foarte mare de redresare a celor trei variante descrise mai devreme, efort ce a adus înapoi la linia originală coordonatele distorsionate ale timpului şi spaţiului, ca realităţi paralele. Un asemenea rezultat a fost obţinut de o rasă extraterestră care posedă abilităţi de a stăpâni timpul şi spaţiul. Ce putem înţelege de aici? Una din concluzii este aceea că guvernul Statelor Unite urmărea să obţină posibilitatea de a călători în timp cu
ajutorul unor tehnologii de tip extraterestru, la schimb dându-se permisiunea de a modifica viitorul omenirii.
Pentru că toată această nebunie a fost oprită în august 2003, guvernul american al hibrizilor Nagaşi s-a văzut
în incapacitatea de a călători prin portaluri. Una dintre cele trei modificări despre care am explicat anterior
crease o dimensiune paralelă în care, din punct de vedere al implicaţiilor sociale, era mai rău decât ce se
întâmplase în experimentul Philadelphia 2.
De aceea, în 20.04.2004 Statele Unite au pornit războiul din Irak ştiindu-se că acolo, undeva în adâncime, se află un antic portal ce permite călătoriile în timp şi spaţiu. Şi iată cât de adevărat este şi cât se încrâncenează grupările extraterestre ostile să pună mâna pe acel portal, căci şi în momentul de faţă Irakul e un teatru de război.
Raţiuni intergalactice şi anul 2012
Ca urmare a acestor evenimente care puteau marca în mod tragic omenirea, a existat o intervenţie a celor trei
rase mandatate pentru a reaşeza viitorul în liniile lui normale. Gruparea dizidentă pleiadeană s-a reorganizat şi a admis să revină în rasa de bază şi împreună cu alte şase rase extraterestre a fost convinsă să repare daunele provocate de faptul că a interacţionat cu naziştii în cel de-al doilea război mondial. Astfel orice călătorie în
timp a membrilor hibrizi ai guvernului Statelor Unite a fost oprită.
Membrii Consiliului Andromedan au negociat între cei din Orion şi cei din Sirius B, în baze amplasate în afara sistemului nostru solar. În timp, de atunci încoace, Consiliul Andromedan împuternicit de Consiliul Confederaţiei Galactice a decretat că înainte ca orice altă rasă extraterestră să aibă orice fel de contact cu rase nou venite, să respecte nouă puncte existente în decret, referitoare la modul în care contactul cu civilizaţia
terestră să fie realizat.
Toate rasele galactice ce fac parte din Consiliul Andromedan au fost invitate să studieze interacţiunea grupului pleiadean dizident cu cercetătorii germani din anul 1930. O altă acţiune demarată prin decretul Consiliului Andromedan a fost aceea de sigilare a tuturor portalurilor de călătorie în spaţiu-timp de pe Terra, fiind plasate santinele care observă orice mişcare atât a extratereştrilor din orice rasă, cât şi a pământenilor. În acest fel nu s-a mai permis din august 2003 nici o manevrare a liniilor temporale ale viitorului şi trecutului, incluzând aici şi misterioasele experimente cu tehnologia de la Montauk.
Se pare că ceva teribil urmează să se întâmple acolo sus în spaţiu, dacă toate portalurile au fost sigilate şi Conferedaţia se pregăteşte de impactul cu Nibiru.

Postări asemănătoare pe categorii



Un comentariu:

  1. Daca ar fi sa ne luam dupa Biblie,stim ca pamantul va fi lovit de doi asteroizi,care vor provoca...ce stim din Biblie.Dupa aceea va veni Rapirea la Cer UNEU PARTI A OMENIRII,se stie cre categorie... Din toate scrierile ce ne-au fost date sa le inghitim,- si cine le crede-, cu nu stiu cate rase si confederatii extraterestre,DEDUCEM,oarecum simplu,fara a avea studii speciale,ca Dumnezeu nu exista si face fiecare ce vrea,si decid cei puternici...Dar,CAT DE CURAND,si fara ca cineva sa creada,se va arata MAREKE STAPAN absolut,CARE VA FACE DREPTATE in tot Multiversul.*iATA CA EU FAC TOATE NOI* lUAT DUPA SCALARUL TEMPORAL OMENESC,ASUPRITORII TUTUROR RASELOR,DE ORIUNDE,cred ca Stapanul doarme si NU VEDE,NU STIE,ce se intamplain creatia Sa... Cei cu teama sfanta de Dumnezeu asteapta...si asteapta,ca generatii,rasplata supunerii si mantuirii... ESTE DRACILOR,ca ati dori sa nu existe un Stapan absolut,caruia sa-I dati socoteala la vremea potrivita??...

    RăspundețiȘtergere