3 noiembrie 2009

Mai ţineţi minte filmul „Matrix”?

Sub titlul „Understanding the Matrix” s-a publicat o analiză a filmului:




În ultima parte, în capitolul „Ce este Matrix”, se spun următoarele:
CE ESTE MATRIX?
Când am fost în cele din urmă în măsură să mă aşez şi vizionez filmul întreg, cu un spirit deschis, datorită cercetării făcute, impresia mea imediată a fost că Matrix reprezentă Noua Ordine Mondială. Când am început să caut mai multe informaţii, am găsit script-ul original, şi acolo „Anthony”, (al cărui nume a fost schimbat în Choi, în film) îi spune lui DuJour: „Ţi-am spus, dragă, acesta poate arăta doar ca un alt geek dar aici este tot ce ne-a mai rămas în picioare între Big Brother şi Noua Ordine Mondială”. De asemenea, într-un chatroom numit „The Matrix”, găsim de schimb următoarele:
Quark: „Matrix este un eufemism pentru guvern.”
Superastic: „Nu, Matrix este sistemul de control al vieţii noastre.”
Fraza orwelliană (de la George Orwell, autor al cărţii 1984) de "Big Brother" a fost altoită noţiunea, Noua Ordine Mondială, care a fost legată de convingerea că guvernul practică controlul vieţilor oamenilor. Din moment ce această afirmaţie nu a fost făcută în film, existenţa ei în acest script original a confirmat impresia mea iniţială.

Poate că Wachowskis nu a vrut să facă asta atât de evidentă, deoarece el chiar nu credea acest lucru; sau credea, dar nu a vrut să fie afirmată prea flagrant şi să permită perceperea filmului ca o declaraţie politică. Cu toate acestea, din cauza modului în care Morpheus explică Matrix, ideea este transmisă oamenilor fără a se insista asupra ei.
Un lucru asupra căruia Morpheus insistă într-adevăr, şi pe care vreau să-l disec este o anume parte a script-ului despre care vreau să vă spun ce cred. Când Neo îl întâlneşte iniţial pe Morpheus la Hotel Lafayette, Morpheus îi spune:
„Vrei să ştii ce este? Matrix este peste tot. Aceasta este peste tot în jurul nostru. Chiar şi acum, în această
cameră. O poţi vedea şi atunci când te uiţi pe fereastră, sau atunci când porneşti televizorul. Ai posibilitatea să simţi atunci când te deplasezi la locul de muncă, atunci când mergi la biserică, atunci când îţi plăteşti impozitele. Aceasta este lume care şi-a acoperit ochii, pentru a-ţi ascunde şi ţie adevărul.”

Acum, haideţi să analizăm fiecare aspect al observaţiilor sale: „Matrix este peste tot. Aceasta este peste tot în jurul nostru. Chiar şi acum, în această cameră. O poţi vedea şi atunci când te uiti pe fereastră...”
Aceasta identifică Matrix ca un sistem care include totul, care nu poate fi evitat, sau din care nu se poate ieşi, şi aduce în minte „Big Brother”. Din momentul în care eşti adus în această lume, eşti ridicat
într-un mediu artificial - o creaţie a ceea ce poate fi atribuită în cele din urmă guvernului, fie că vorbim la nivel local (oraş sau judeţ), statal, sau federal. Cu toate că nu puteţi fi în măsură să o vedeţi, fiecare aspect al vieţii dumneavoastră este controlat şi manipulat din cauza unor motivaţii vechi de mulţi ani în urmă. În şcoală, am fost învăţaţi despre libertăţile câştigate cu preţul multor vieţi. Ni s-a spus că ne-am bucurat de libertăţi mai mult decât orice altă ţară de pe pământ (e vorba de SUA). Dar, după ce analizez mai bine, aş dori să ştiu despre ce libertăţi ne vorbesc ei. Am fost asupriţi de atât de multe legi, reguli, şi regulamente; şi ni s-a impus să permitem unui mic grup de oameni să dicteze voinţa lor unei întregi populaţii.

„, sau când porneşti televizorul."
Televiziunea s-a schimbat drastic în ultimii cincizeci de ani. De la trei reţele, la câteva sute de canale disponibile prin sateliţii din spaţiu. De la promovarea familiei morale, aşa cum era televiziunea la începuturi, aceasta a devenit un depozit de profanare, violenţă, precum şi sexualitate explicită, - toate în numele libertăţii de exprimare, şi a sintagmei dă-le oamenilor ceea ce vor. Cu ştiri disponibile 24 de ore pe zi, televiziune a devenit o maşină de informaţii. Dar, foarte rar tu auzi adevărul. Nu este un secret faptul că ştirile au o tendinţă liberală, şi că opiniile sunt manipulate şi leagăn de propagandă pentru a sprijini o ordine de zi care se abate de la principiile pe care a fost înfiinţată această ţară. Este o spălare a creierului.
În plus, trebuie să înţelegeţi exact ceea ce este o televiziune. Este o diversiune. Este compusă din mii de
de ore de program lipsit de raţiune, pentru a distrage atenţia de la ceea ce se întâmplă cu adevărat. Televiziunea există pentru a ţine mintea departe de realităţile vieţii.

Puteţi simţi atunci când vă deplasaţi la locul de muncă,"
De îndată ce ai absolvit o şcoală (fie liceu sau facultate) - va trebui să lucrezi. Este inevitabil. Pentru următorii 40-50 de ani, va trebui să-ţi părăseşti casa şi să mergi la un loc de muncă. Unii oameni trebuie să aibă mai multe locuri de muncă. Vei petrece cea mai mare parte a timpului acolo, în loc de a sta cu familia. Trebuie luat în considerare, de asemenea, timpul pierdut cu naveta, cunoscut sub numele de
de ore „Rush”. Acesta este motivul pentru conceptul de muncă a ajuns să fie cunoscut sub numele de „Rush hours”.
Acum, privind înapoi când eram mic, mama mea nu a trebuit să lucreze. Ea a avut exclusiv rolul de „casnică”. Dar, din cauza degradării economice, în această generaţie, ambii părinţi trebuie să
muncească. Acest lucru a distrus unitatea familiei, cauzând relaţii disfuncţionale. Părinţii dedică mai puţin timp pentru copiii lor, permiţând astfel şcolii (deci, guvernului) să aibă mai mare influenţă în creşterea lor. De asemenea, permite televiziunii (internet, jocuri şi calculator) să devină un baby-sitter şi mentor.
Cuvântul „muncă” are, de asemenea, rolul de a te face să crezi că e vorba bani, şi de fapt se referă la
economie. Începând cu 1781, bancheri internaţionali au încercat să obţină centrele bancare stabilite în această ţară, dar nu au reuşit. Dar, la 23 decembrie 1913, Federal Reserve Act a fost trecut prin Congres, şi semnat de preşedintele Woodrow Wilson, care a permis ca rezerva noastră de aur, argint, şi emiterea de monedă să fie controlată de către o entitate bancară din afara sferei de influenţă guvernamentale. Scopul acestei a fost de a distruge structura financiară a ţării noastre.

Rep Carter Glass, preşedinte al Comitetului bancar şi de valută, care a fost parte din acest fiasco, ar fi spus mai târziu: „N-am crezut niciodată că sistemul bancar Federal s-ar dovedi un astfel de eşec. Ţara este într-o stare de faliment iremediabil.”
Moneda noastră de hârtie a fost cunoscută formal ca „U.S. Notes”, acum se poate vedea că aceasta este numită „Federal Reserve Note”. Federal Reserve nu este parte a Guvernului Statelor Unite. Este
o societate privată deţinută de acţionari internaţionale, cum ar fi: Banks Rothschild din Londra şi Berlin; Lazard Brothers Bank din Paris, Israel Moses Seif Bank din Italia; Warburg Bank of Hamburg şi Amsterdam; Lehman Brothers, Bank of New York; Kuhn, Loeb, and Co a New York; Chase Manhattan Bank of New York (aflate în proprietatea Rockefeller) şi Goldman, Sachs din New York.
Chiar dacă Constituţia SUA spune că numai Congresul are dreptul de a emite bani, Federal Reserve a început s-o facă, dar din anul 1933, a imprimat prea mult, lucru care a scăzut valoarea banilor noştri, şi a făcut ca preţurile să meargă în sus. Ei sunt, de asemenea, responsabili pentru stabilirea ratei dobânzii la care băncile membre pot împrumuta de la rezervă, au drept de control la nivelul întregii ţări.

Rep Louis T. McFadden, care, pentru mai mult de zece ani a fost preşedinte al Banking and Currency Committee în Camera Reprezentanţilor, a declarat în 1932: „Când FED a trecut, oamenii din Statele Unite nu au perceput faptul că un sistem mondial a fost în curs de constituire aici ... un super-stat controlat de bancheri internaţionale, industriaşi şi internaţionali care acţionează împreună pentru a subjuga lumea pentru plăcerea lor!”

atunci când te duci la biserică,
Cu toate că religia a fost în jur de câteva mii de ani, ceea ce creştinii înţeleg în continuare atunci când se referă la „Biserică”, aceasta este instituţia care a fost stabilită de către Isus în timpul primului secol. Cu toate acestea, aceasta a început să se dezvolte într-o entitate formată din mai multe confesiuni, crezând în doctrine diferite, cu excluderea tuturor celorlalte. Cu toate acestea, în ultimii 50 de ani, linii de divizare au început să apară pentru a obţine o estompare a mişcării ecumenice începute de către Consiliul Mondial al Bisericilor. Scopul lor declarat este de a fi o bursă „de biserici, care mărturisesc pe Domnul Iisus Hristos ca Dumnezeu şi Mântuitor, după Scripturi şi, prin urmare, caută a-şi îndeplini împreună asteptarea pentru slava lui Unul Dumnezeu, Tatăl, Fiul şi Duhul Sfânt.”
Problema este, că „Scripturile” la care se referă au evoluat într-o carte cu multe versiuni prin faptul că au omis versuri întregi, au eliminat numele lui Isus, elimină trimiterile la „sânge„ şi a reuşit să adapteze Biblia la o carte care poate fi acceptată de către o singură Biserică Mondială.

Şi apoi, mai presus de toate, din cauză că bisericile vor să fie o organizaţii non-impozitate, non-profit,
acestea au mâinile legate datorită reglementării 501 (c) (3), care neagă bisericii să aibă un cuvânt de spus în treburile politice şi guvernamentale ale acestei naţiuni. În esenţă, bisericile sunt controlate de guvern.

Aici este ceva ce-am citit mulţi ani în urmă, şi care descrie starea bisericii de azi, în America: „Creştinismul a început în Palestina ca o relaţie personală cu Domnul nostru Iisus Hristos, şi apoi s-a mutat în Grecia şi a devenit o filosofie, şi apoi s-a mutat spre Roma, unde aceasta a devenit o instituţie, şi apoi spre Europa de Vest pentru a deveni o cultură, şi apoi s-a mutat în America şi a devenit o întreprindere.”

"Când plăteşti impozite."
La 25 februarie 1913, s-a anunţat că al 16-lea Amendament la Constituţia SUA a fost ratificat de către trei sferturi din 48 de state. Aceasta a creat un impozit pe venit progresiv, gradat. Această taxă, precum şi banca centrală (Federal Reserve), au fost două lucruri despre care Karl Marx a spus (în al său „Manifest Comunist”) că au fost necesare pentru intrarea în socialism. Taxele au reuşit să jefuiască câştigurile clasei mici şi mijlocii; au asuprit clasa de mijloc, şi a crescut clasa de jos. În plus, prin impozitare, un alt punct al platformei comuniste a fost realizat, şi anume acela că a fost eliminat dreptul de proprietate. Chiar dacă ai „propria-ţi” casă, dacă nu plăteşti impozite pe ea, aceasta îţi va fi luată. Aşa că vezi tu, niciodată nu poţi deţine cu adevărat o casă.

A spune că am devenit supra-impozitaţi este o afirmaţie. La scurt timp după ce m-am căsătorit, la începutul anilor 1990, am hotărât ca, pentru o perioadă de un an, să urmăresc toate taxele plătite. La acel moment, aş fi fost, probabil, considerat ca făcând parte din partea inferioară a clasei mijlocii, dar am fost şocat să descopăr faptul că 24% din venitul meu s-a dus pe diferitele impozite. Ceea ce trebuie să faci uneori, este să te aşezi şi să socoteşti lista tuturor impozitele pe care le plăteşti. Mai jos este lista mea:
  • Federal Income Tax
  • Social Security Tax
  • Medicare Tax
  • State Income Tax
  • State Unemployment Tax
  • Local Income Tax
  • Local Occupation Tax
  • School Occupation Tax
  • School Residence Tax
  • School Per Capita Tax
  • Township/Borough Per Capita Tax
  • Borough Real Estate Tax
  • County Real Estate Tax
  • County Library Tax
  • Municipal Real Estate Tax
  • Fire Protection Tax
  • State Sales Tax
  • Federal Fuel Tax (Gasoline & Oil)
  • State Fuel Tax (Gasoline & Oil)
  • State Sales Tax on Electrical Service
  • State Gross Receipts Tax on Electrical Service
  • State Sales Tax on Cellular Service
  • State Gross Receipts Tax on Cellular Service
  • State Sales on Phone
  • State Gross Receipts Tax on Phone Service
  • Federal Tax on Phone Service
  • 911 County Tax on Phone Service
  • State Sales Tax on Cable/Satellite Service
  • Local Sales Tax on CableSatellite Service
Şi apoi, peste toate, atunci când voi muri, îmi vor fi evaluate un State Inheritance Tax. Eşti re-impozitat pentru tot ceea ce ai plătit impozit în avans. Acest lucru este dubla impozitare. Eşti impozitat la venire şi la plecare, lucru căruia îmi place să-i spun Cercul de Fiscalitate.

Este lumea care şi-a acoperit ochii, pentru a-ţi ascunde şi ţie adevărul.
Prin eforturi corporatiste a super-bancherilor bogaţi de a controla lumea, aceştia s-au a reunit în 1776 printr-o organizaţie cunoscută sub numele de Illuminati. Obiectivele lor au fost:
  • abolirea monarhiei şi a tuturor guvernelor legitime
  • eliminarea de proprietăţii private
  • eliminarea moştenirii
  • eliminarea patriotismui
  • eliminarea familiei, căsătoriei, moralităţii, şi instituţiei de învăţământ comun
  • eliminarea tuturor religiilor
Scopul acestor şase puncte a fost de a împărţi oamenii punct de vedere politic, social, şi economic, pentru a slăbi ţările şi în cele din urmă a crea un singur guvern mondial. Au făcut paşi mari într-o perioadă scurtă de timp.

Preşedintele James Madison (al 4-la preşedinte american, 1809-17), scria: „Istoria înregistrează că pentru schimbarea banilor s-a folosit orice formă de abuz, intrigi, înşelăciune şi mijloace violente posibile pentru a se menţine controlul asupra guvernelor prin controlul de bani şi emiterea acestora.”

În ianuarie, 1815, preşedintele Thomas Jefferson (al 3-lea preşedinte american, 1801-09), a scris lui James Monroe (care mai târziu, în calitate de Preşedinte, 1817-25): „dominaţia pe care Instituţiile bancare au obţinut-o asupra minţilor cetăţenilor noştri ... trebuie să fie distrusă, sau ea ne va distruge pe noi.”

În 1816, Jefferson a scris John Tyler (care a devenit al 10-lea preşedinte, 1841-45): „În cazul în care
poporul american va permite vreodată băncilor private să controleze emiterea de monedă, în primul rând prin inflaţiei şi apoi de deflaţie, băncile şi corporaţiile, care se vor dezvolta în jurul lor, vor priva pe oameni de toate bunurile, până când copiii lor se vor trezi fără adăpost de pe continentul pe care părinţii lor l-au cucerit ... Eu cred că instituţiile bancare sunt mai periculoase pentru libertăţile noastre decât armatele... Puterea emitentă ar trebui să fie luată de la bănci şi readusă la Guvern, căruia îi aparţine de drept.”

În timpul campaniei prezidenţiale din 1828, Andrew Jackson (al 7-lea preşedinte, 1829-37), a declarat într-un discurs în faşa unui grup de bancheri: „Sunteţi nişte vipere. Intenţionez să vă pun pe fugă pe Bunul Dumnezeu, vă voi pune pe fugă... Dacă oamenii ar înţege doar gradul de nedreptate al sistemului bancar, ar fi o revoluţie înainte de a se face dimineaţă.”
Sună a lucruri serioase, dar, nu-i aşa. Aceşti bancheri internaţionali au fost în măsură să facă astfel de presiuni asupra lui Woodrow Wilson, încât el a fost cel care a semnat Federal Reserve Act şi Federal Income Tax ca legi. Având controlul structurii noastre financiare asigurat, bancherii internaţionali şi-au îndreptat atenţia spre cei care controlează instituţiile de învăţământ, mass-media, corporaţii, şi guvern.

În Statele Unite, în 1921, contingentul american din acest grup a devenit cunoscut sub numele de
Council on Foreign Relations (CFR). Guvernul SUA a profitat de experienţa CFR în finanţe şi afaceri externe, şi unul din grupurile de studiu ale acestora, Comitetul consultativ pentru post-război Foreign Policy, a devenit parte a Departamentului de Stat, în 1941. Scopul secret al acestui grup de studiu a fost de condiţiona Congresul, şi oamenii din această ţară să accepte înfiinţarea Organizaţiei Naţiunilor Unite. Initiat în anul 1945, ONU nu urmăreşte să promoveze o lume a păcii şi cooperarării, fiind primul pas către un unic guvern mondial.

De atunci, Grupul Bilderberg (1954), Clubul de la Roma (1968), precum şi Comisia Trilaterală (1972), s-au extins şi şi-au accelerat planurile în întreaga lume. De fapt, Jimmy Carter a fost ales de către Comisiei Trilaterală să candidez la preşedinţie în 1976. După ce Carter l-a învins pe Ford, Hamilton Iordania, mâna sa dreaptă, a declarat: „Dacă, după inaugurare, îl veţi găsi pe Cy Vance (fost preşedinte al Fundaţiei Rockefeller), ca secretar de stat şi Zbigniew Brzezinksi (un consilier Rockefeller, precum şi primul director al Comisiei Trilaterale care a elaborat Carta sa), ca şef al Naţional de Securitate, atunci aş spune că am eşuat.” În total, 291 de membri din Comisiei Trilaterală şi din Consiliul pentru Relaţii Externe s-au alăturat Administraţiei, şi în esenţă, au controlat guvernul federal.

Congresman-ul Larry P. McDonald a declarat în 1976: „Ţelul lui Rockefeller şi al aliaţilor lui este de a crea un unic guvern mondial care combină supercapitalismul şi comunismul sub aceeaşi umbrelă, toate aflate sub controlul lor... Să-i spunem conspiraţie? Da, ştiu. Sunt convins că nu există un astfel de complot, global ca domeniu de aplicare, de mai multe generaţii ca planificarea, şi incredibil de rău în intenţie.”

Nu există nici o cale prin care am putea acoperi în mod adecvat toate de cercetările pe care le-am făcut pentru a confirma acest lucru ca o concluzie, şi, cu toate acestea, dacă doriţi mai multe dovezi, permiteţi-mi să vă îndrum la cartea mea ca Ultimul Avertisment: O Istorie a Noii Ordini Mondială (care este acum în faza de imprimare, dar pe care o puteţi citi gratuit pe site-ul meu web). Aceasta este cartea definitivă cu privire la istoria unui guvern mondial, şi vă va oferi o imagine aprofundată a modului în care această preluare este în curs de aplicare. Odată ce aţi înţeles ceea ce se întâmplă în spatele scenei, veţi vedea lucrurile într-o lumină complet diferită.

Masa monetară şi economia mondială este manipulată şi controlată de către instituţii bancare internaţionale care au existat de generaţii. Agricultorii acestei naţiuni au fost eliminaţi pentru a permite
aprovizionarea ţării cu produse alimentare ce ar putea fi controlate de conglomerate uriaşe. Corporaţii gigant de control al industriei de retail şi distribuţie naţională, şi dictat iniţiază o tehnologie care
va forţa magazinele mai mici să iasă din afaceri. Economia noastră în lipsă şi ispitirea forţei de muncă ieftine a provocat erodarea bazei de producţie în această ţară, şi ne-a adus la mila celorlalţi pentru a ne furniza bunuri.

Acum, în 2008, am văzut cum preţul unui baril de petrol ajunge la 130 dolari, iar preţul gazului a trecut 4,00 dolari pe galon. Preţul alimentelor a crescut foarte mult. Costul de asigurări de sănătate creşte în fiecare an. Piaţa de valori este volatilă şi suntem în mijlocul unui proces de sub-ipotecare în caz de catastrofe care a determinat mulţi oameni să-şi piardă casele. Pe deasupra, de miliarde de dolari în contul cardului de credit, şi ratele dobânzilor în creştere, au determinat multe persoane să ajungă în imposibilitate de a-şi plăti facturile. Acest lucru este planificat. Acest lucru s-a făcut cu un scop. Ţara în care trăim a fost transformată în ceea ce Noua Ordine Mondială vrea să se pară a fi. Ceea ce noi considerăm a fi „ţara libertăţii”, şi guvernul „din popor şi pentru popor”, nu este altceva decât o faţadă. Exact cum spunea Morpheus: „Este lumea care şi-a acoperit ochii, pentru ca nici tu să nu vezi adevărul.” Matrix reprezintă lumea controlată în care noi trăim, şi AI (inteligenţa artificială), care a creat-o, simbolizează bancherii internaţionali şi liderii mondiali, care sunt Noua Ordine Mondială.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu