1 noiembrie 2009

Ce promite guvernul noii ordini mondiale

Cu scopul declarat de a stârni interesul, am considerat util să preiau acest articol de pe site-ul Dezvăluiri cutremurătoare:
Publicaţia „Planuri şi acţiuni pentru o lume nouă” (Design and Action for a New World) este oficiosul Parlamentului Global al Noii Ordini Mondiale, publicat pentru a spăla creierul intelighenţiei şi al maselor pentru ziua în care guvernul global din umbră va prelua puterea. În ea s-au tipărit până în 1991 unsprezece legi votate de Parlamentul Mondial (cinci la Brighton, în septembrie 1982, trei la New Delhi, în martie 1985, trei la Miami Beach, Florida, în iunie 1987), care vor fi în vigoare atunci când Constituţia Statelor Unite va fi abolita pentru a le face loc (lucru preconizat de către WCPA să se petreacă între 1993 şi 1998). Pe prima pagină a publicaţiei se dă o "listă parţială de probleme globale" pe care guvernul global al Noii Ordini Mondiale le va rezolva. Dintre cele 49 de probleme, 15 privesc mediul înconjurator, 7 privesc războiul, 6 privesc sărăcia şi foamea şi 4 privesc banii internaţionali. În problemele mediului înconjurator se enunţă problema numărului 15: „pericolul unei noi glaciaţiuni sau a topirii calotei polare de gheaţă” - două lucruri total opuse; dar oricare din ele va avea loc, guvernul mondial o va rezolva, cu condiţia ca popoarele să renunţe la libertate şi suveranitate naţională (GHK, pp. 192-194).

Mediul înconjurător a devenit calul de bătaie al „religiei noii ere” şi al organizaţiilor francmasonice conspiratoare şi anticreştine finanţate de marea industrie şi marile finanţe, fiind considerate "mişcări de mase". Dar, în realitate, tot marile industrii şi marile finanţe au distrus natura pentru stoarcerea de profituri maxime. Câtă vreme agricultura era în mâna ţăranului şi a fermierului, cu îngrăşăminte naturale şi rotaţia culturilor, ţăranii s-au hrănit pe ei şi restul naţiunii mii de ani fără ca mediul înconjurător să fi păţit ceva. Dar, de când le-au fost smulse micilor producători pământul, vitele şi agricultura, de când se hrănesc masele cu produsele fabricilor şi uzinelor agricole („factory farming”), de când îngrăşămintele chimice şi mai ales pesticidele au otrăvit solul; de când uzinele în care vitele, porcii şi păsările pătimesc de la naştere şi până la tăiere în cutii de sârmă şi de oţel ţintuite astfel încât nu se pot mişca, de când s-au poluat râurile şi lacurile cu scursoarea nocivă concentrată a uzinei de carne vie, de când s-au defrişat în mod intensiv pădurile seculare ale continentelor, au aparut problemele mediului înconjurator pe care le vor „rezolva”... tot aceia care le creează!

Argumentul de bază în favoarea guvernului mondial pe care-l oferă această publicaţie este ameninţarea cu o nouă glaciaţiune, care, zice Philip Isely, bazându-se pe teorii şi ipoteze enunţate dar nedovedite, are loc tot la 90.000 de ani, interval care aproape că s-a scurs de la ultima încoace; numai actul Stării de Urgenţă promulgat de Guvernul Mondial, ne poate salva, zice Isely (GHK, pp. 196-197). Vom vedea mai jos ce înseamnă Starea de Urgenţă.

Dar, argumentul menit să-i încânte pe români, în special, este unica monedă internaţională şi concentrarea finanţelor lumii într-un singur sistem mondial. Desigur, aceasta este calea de ridicare a nivelului de trai al românului la cel pe care românul crede că-l are americanul de rând - după filmele şi revistele pe care le-a vazut. Fiecare familie de români va avea cel puţin două maşini! Iată cum pledează WCPA în favoarea monedei unice pe glob. Publicaţia scrie că fiecare va avea salariul asigurat, fiind salariatul guvernului mondial în domenii de activitate meritorii, în special îngrijirea mediului înconjurător. Resursele necesare vor veni de la renunţarea la înarmare pe plan local, ceea ce va duce şi la eliminarea războaielor şi a vărsării de sânge. De finanţe se ocupă Actul Legislativ Mondial No. 11, care va intra în vigoare imediat ce va fi ratificat de 10 naţiuni. Articolul 3 prevede că fiecare naţiune va primi fonduri (credit) invers proporţional cu numărul de naşteri, ceea ce va ameliora dezastruoasa explozie de populaţie umană pe glob. Naţiunile cu creştere zero vor primi cele mai multe fonduri. Articolul cinci prevede că cine n-a ratificat Constituţia mondială nu va primi nimic. Cererile de bani se vor adresa Corporaţiei Creditului Financiar Mondial (o suprabancă mondială particulară; iată-i în fine pe adevăraţii stăpâni ai lumii descrişi într-un document oficial); moneda va fi globodolarul; datoriile actuale ale diverselor guverne către diverse banci vor fi preluate de Corporaţia Creditului Financiar Mondial, iar conducerea lumii va fi în mâna unui comitet în care vor participa delegaţii primelor 25 de ţări care aderă, câte unul de ţară, plus 30 de membri numiţi de către diverse agenţii ale guvernului mondial. Astfel, delegaţii popoarelor vor fi totdeauna în minoritate şi nu vor face decât figuraţie. O agenţie de procurare va avea ca sarcină să impuna globdolarul cât mai rapid şi să supravegheze schimburile şi omerţul pe plan regional. Instituţiile financiare care se afiliază în primii doi ani îşi vor schimba moneda la paritate de 100%; cu cât întârzie mai mult să se afilieze, cu atât va fi schimbul de la moneda veche la cea noua mai dezavantajos, scazând cu 10% pe an, astfel încât după 12 ani valoarea capitalului lor va fi zero (GHK, pp. 197-202).

Constituţia pentru Federaţia Lumii a fost adoptată de către WCPA la sesiunea de la Innsbruck din 1977. Se arată în preambul că motivul principal pentru care ONU nu poate asigura pacea în lume este faptul că ONU este organizată în aşa fel încât respectă suveranitatea naţională". Gary Kah, cititor expert al literaturii oculte, de magie neagră şi a "religiei noii ere", recunoaşte frazele favorite ale acestora, expresii ca: „suntem pe pragul unei noi ordini mondiale”, „o nouă eră de pace şi unitate", cu „interdependenţa tuturor formelor de viaţă", cu „triumful unităţii întregii omeniri". Articolul I arată cum se va reglementa şi prescrie absolut fiecare aspect al vieţii omului. Articolul II împarte lumea în zece regiuni cu 20 de regiuni electorale şi administrative mondiale, care nu vor coincide cu graniţele naţionale vechi - deci câte o naţiune se va trezi divizata între regiuni diferite. Guvernul mondial va avea puterea să confişte toate armele din mâna cetăţenilor (articolul III aliniatul 2). Comerţul, finanţele şi operaţiile bancare vor fi reglementate de guvernul mondial. Articolul III aliniatul 21 descrie cum se va opri creşterea populaţiei globului şi cum va fi ea redistribuită; aliniatul 37 se referă la limba mondială. Articolul V secţia A aliniatul 3 permite abrogarea legilor internaţionale anterioare. Articolul VIII secţia G stabileşte Biroul de Contabilitate Planetară, Sistemul Bancar Planetar şi Sistemul Monetar şi de Credit Planetar. Articolul IX stabileşte sistemul judiciar care va decide în litigiile cetăţenilor planetei şi-i va pedepsi pe nesupuşi. Articolul X stabileşte forţele poliţienesti şi de menţinere a ordinii. O măsură de menţinere a ordinii este exterminarea nesupuşilor prin înfometare, prin neacordarea de fonduri şi de credit (metodă folosită şi de Stalin cu mult succes în "colectivizarea" Ucrainei, când a "eliminat" 5 milioane de oameni fără să risipească gloanţe şi muniţii). Articolul XV stabileşte 20 de zone federale, cu cinci capitale mondiale, una fiind cea principală. În articolul XVII se dă directiva de a înmâna această constituţie fiecărei ţări membre în ONU pentru ratificare; dacă nu o ratifică în decurs de şase luni, se va apela la popor (GHK, pp. 205-207).

Prevederile constituţiei mondiale sunt ca şi prevederile constituţiilor comuniste; sună uneori frumos, alteori faţa hidoasă a dictaturii poliţienesti se străvede prin frazele înşirate. Dar marele public citeşte foarte puţin; dacă citeşte nu va citi în nici un caz legislaţia care-l va face să sufere cumplit şi-l va înrobi pe el şi pe toţi urmaşii lui; şi dacă o citeşte nu o pricepe, căci frazele „noii ordini mondiale” şi „noii ere” îi răpesc judecata. Marele public se lasă sedus de „pacea în lume şi frăţia între popoare”, exact aceleaşi fraze pe care le repetam cu toţii pe când îl veneram pe tătucul Stalin. Dar, pentru academiile "de partid", pentru slujbaşii noii ordini mondiale, pentru nomenclatura şi birocraţia guvernului francmasonic sclavagist mondial al viitorului, s-au scris manuale în care nu se mai ascund metodele de impunere a Noii Ordini Mondiale.

În 1993, Parlamentul Mondial al Religiilor, în care sunt reprezentate peste 600 de religii, a votat o rezoluţie comună în care recomandă valori spirituale comune şi protejarea mediului înconjurător, stabilind astfel o Nouă Ordine Mondială pe tărâm religios. Protejarea mediului înconjurător este un lucru bun; dar ne supără ipocrizia acestui gest, căci cei care votează cele mai multe rezoluţii să protejeze mediul sunt tocmai cei care-l distrug cel mai mult. Dar, cu privire la „valorile spirituale”, Parlamentul Mondial al Religiilor n-a mai folosit ipocrizia şi a declarat pe faţă că acestea n-au nimic de-a face cu credinţa în Dumnezeu, ci cu stabilirea unei comune imense mondiale care să cuprinda toţi oamenii - adică toţi sclavii. „Trebuie să uităm diferenţele noastre înguste de dragul comunităţii globale”, zice Parlamentul; „cine refuză să o facă este inamicul nostru. Întregul glob trebuie... să renunţe la suveranitatea naţională", spune rezoluţia.

Frumoasa biserică episcopală din Coral Gables, Florida, care-a fost clădita de creştini, anunţă acum în circulare violete conferinţe cu titlul: "Să aruncăm o nouă privire asupra credinţei noastre (este credinţa tradiţională potrivită cu zilele noastre sau avem nevoie de o nouă cosmologie?)” şi conferinţe care găsesc răspunsul în religii din antichitatea cea mai îndepărtată, în spiritism, în culturi magice; religiile Noii Ere sunt acum propovăduite în faţa altarului care a fost până recent dedicat lui Cristos.

Progresele actuale în domeniul electronic permit realizarea visului francmasonic de înrobire a tuturor naţiunilor globului. Reţeaua electronică globală a Intelsat-ului este o organizaţie creată prin tratat internaţional ca să întreţină circa 20 de sateliţi care leagă prin comunicaţii 132 de ţări. Sunt 6 staţii de control al sateliţilor, înşirate între Perth în Australia şi Beijing în China, ambele legate de staţia din Maryland, Statele Unite. Această reţea, desigur, a fost contruită pentru binele omenirii. Să vedem ce beneficii aduce. Astfel, Wheaton Industries, manufacturier de sticle de plastic, instalează un sistem de videoconferinţe în uzinele sale din Asia, Europa, Mexico şi Puerto Rico. Paranteză: sticlele din plastic pe care le fabrica sunt vândute mai ales în Statele Unite. Sistemul de videoconferinţă, aflam, va fi folosit pentru instruirea personalului local din Asia, Europa, Mexic şi Puerto Rico, despre cum să repare defecţiunile tehnice ale maşinilor, deoarece companiei nu-i convine nici să plătească salariul unui tehnician instruit şi capabil, la faţa locului, nici să trimită un astfel de tehnician acolo. E mult mai ieftin să ai mână de lucru necalificata şi neinstruită, care la nevoie poate fi dirijată prin sistemul de videoconferinţă: „Vezi mânerul acela roşu din stânga? Tragi de el spre tine...” Dacă o maşină se strică în China, de exemplu, „tehnicianul local poate sau să studieze paginile manualului prin video sau să aibă o consfătuire de la om la om cu un tehnician din New Jersey", arată încântat reprezentantul manufacturierului. Dar de ce trebuie să aibă loc producţia în China dacă toate celelalte operaţii au loc în Statele Unite? Pentru că, în primul rând, mâna de lucru în China e de zeci de ori mai ieftină, în al doilea rând chinezii sunt sclavi fericiţi să muncească până mor pentru un blid de orez, iar în al treilea rând compania nu le plăteşte nici salarii omeneşti, nici asigurare medicală. Astfel, conducerea companiei realizează profituri maxime. În acelaşi timp, în Statele Unite tot mai mulţi n-au de lucru şi decad în disperare şi mizerie; tot mai puţini devin tot mai bogaţi; iar cei din Asia, Mexic, Puerto Rico şi fostele ţări socialiste trăiesc tot cum au trăit înainte - doar că pe poarta întreprinderii scrie alt nume. Reţelele electronice globale sunt un mare pas înainte, către realizarea planului francmasonic al lagărului de concentrare universal. Tot în acelaşi număr al aceluiaşi ziar, găsim informaţia că IBM instalează o reţea globală, care „va opera încă individual în fiecare ţară, dar, pe viitor, va exista o singură reţea unitară, bazată pe aceeaşi arhitectură şi făcută de acelaşi grup de oameni”. Resursele militare construite pe timpul „războiului rece” vor fi revalorificate acum în reţele de supraveghere a populaţiei. Pentru cine a învăţat la şcoala socialismului să citească printre rânduri, e clară ştirea că Departamenul Apărării şi-a deschis bazele de la Rome (New York), Fort Monmouth (New Jersey), San Diego (California), Langley (Virginia) ca să colaboreze cu sistemul guvernamental din Needham (Massachusetts) şi MCI Communications Corporation, pentru a transmite „date şi imagini meteorologice, informaţii militare (despre ce şi despre cine, în interiorul Statelor Unite?), informaţii tactice (împotriva cui, în interiorul Statelor Unite?) şi informaţii medicale”.

Iar pentru cine nu ştie să citească printre rânduri, ni se spune că „AT&T urmăreşte să folosească expertiza aliaţilor săi de afaceri globali ca să ofere servicii integrale de comunicaţii corporaţiilor multinaţionale”, fiindcă „companiile multinaţionale cu baza în Statele Unite sunt forţa motrice de schimbare în pieţele de afaceri ale lumii”. Această schimbare în pieţele de afaceri ale lumii constă în unificarea forţată a ţărilor occidentale cu ţările fost socialiste şi ţările din lumea a treia reducându-le pe toate la nivelul de trai al ţărilor din lumea a treia. Aceasta este semnificaţia îndatorării României către Fondul Monetar Internaţional. Aceasta este semnificatia mutării mijloacelor de producţie din occident în Asia şi America de Sud, unde muncitorii sunt plătiţi cu sume derizorii, făcând şomeri milioane de americani.

Compania Sprint şi grupul Iusacell, ca să nu se lase mai prejos, construieşte o reţea telefonică în Mexic. Mexicanii sunt parteneri ideali: se înmulţesc ca muştele, trăiesc în gropi de gunoi, sunt deja marxişti şi obişnuiţi cu fărădelegea şi teroarea şi se mulţumesc cu salarii derizorii. Dar Mexicul nu este singura ţară cu care se „globalizează” Statele Unite. Aflăm că „Statele Unite şi Ministerul Rus al Poştelor şi Telecomunicaţiilor au semnat luna trecută un memorandum de înţelegere şi cooperare în construirea unei structuri globale informaţionale... Statele Unite au semnat un contract similar cu Chile la începutul lunii acesteia". Dar, ca să nu-şi facă nimeni iluzii că pe aceste structuri globale informaţionale, pe aceste şosele electronice internaţionale, îşi va face fiecare de cap cum îi trăzneşte, Preşedintele Clinton cere modificarea legii dreptului de autor ca să includa şi controlul asupra filmelor, programelor de computere, înregistrărilor şi datelor. Adică, poţi oricând fi dovedit că ai încălcat o lege folosind un program de computer sau cunoscând o anumită dată.

Ziarul USA Today informează că toţi cetăţenii şi emigranţii din Statele Unite vor primi un buletin de identitate naţional. Valul de proteste a amânat faptul cu puţin; dar nu s-a renunţat la buletinele de identitate cu dosar electronic pe un microcip, coordonat de banca centrală electronică, care conţine dosarele tuturor oamenilor. După ce populaţia se va obişnui puţin cu felul comod în care toate tranzacţiile, cumpărăturile, înregistrările, plăţile se fac electronic cu acest buletin, vor accepta cip-ul implantat în mână sau pe frunte; căci cartoteca se poate pierde, se poate uita acasă, dar mâna nu; şi nu e mult mai comod aşa? Şi astfel, cetăţeanul va fi sclavul total al francmasoneriei oculte internaţionale; o singură modificare în computer şi omul moare de foame. Primul pas s-a făcut deja în Mexic, unde guvernul a cheltuit $730 milioane pentru buletinele de identitate ale populaţiei „în vederea asanării procesului electoral". Oricine cunoaşte Mexicul îşi dă seama că imensa corupţie guvernamentală care domneşte acolo nu va fi „asanată” prin faptul că populaţia va fi obligată să aibă buletine de identitate, căci corupţia are loc la numărătoarea voturilor, nu la înregistrarea alegătorilor. Dar astfel, populaţia înfometată a Mexicului va fi mai strâns controlată; şi, în virtutea tratatului NAFTA, Statele Unite vor face ce a făcut Mexicul. Scopul urmărit nu este „asanarea alegerilor” în Mexic, ci înregimentarea şerbilor Noii Ordini Mondiale. În Olanda, o nouă lege obligă toate persoanele să se legitimeze la cererea poliţiei cu un buletin de identitate detaliat (asemănător celui din România socialistă), fără de care sunt arestate pe loc. În Marea Britanie, se prevede că toţi cetăţenii vor primi acest buletin de identitate într-un viitor apropiat. De asemenea, cât de curând, aceste buletine de identitate vor fi obligatorii în Australia. Între timp, în Statele Unite, soldaţii sunt folosiţi pentru testarea unui buletin de identitate computerizat numit MARC (Multi-Technology Automated Reader Card), care conţine o mulţime de date despre purtători; cu acest buletin se efectuează cumpărăturile şi se obţine îngrijirea medicală.

La Madrid, anul acesta, au manifestat 15 milioane de cetăţeni împotriva buletinului de identitate obligatoriu. La Singapore, fiecare cetăţean trecut de 18 ani a primit o carte de identitate electronică, cu toată istoria sa personală pe ea. Din 1991, în Statele Unite s-a început spălarea creierului americanilor, ca să accepte să li se implanteze cip-uri electronice, care să conţină toată istoria lor - medicală, zice guvernul - economică şi politică, zicem noi. Au început cu implantarea cip-urilor în câini, zicând: "Uite ce bine e, dacă se pierde cumva câinele îl putem găsi cu instrumente electronice, oriunde s-ar ascunde". Dar, la fel vor fi găsiţi şi dizidenţii oriunde s-ar ascunde. Ziarele The New York Times şi Washington Times îndeamnă cetăţenii să se lase să li se implanteze cip-uri, deocamdată în mod benevol. Credem că multor copii li s-au implantat deja cip-uri fără ştirea lor şi a părinţilor lor, în cadrul programelor de vaccinare. Începând cu anul 1985, The Internal Revenue Service - IRS (compania privată care colecţionează taxele pe venit de la cetăţeni şi le transmit băncilor internaţionale care formează The Federal Reserve Board) a început să consolideze un imens fişier electronic cu dosare de cadre detaliate ale tuturor cetăţenilor Statelor Unite imediat accesibile lor (date relatate de pastorul Adrian Rogers).

În trecut iobagii erau legaţi de pământ. În socialism, pe oameni îi lega buletinul de identitate. Tehnologia a evoluat de atunci: buletinul de identitate va fi înlocuit cu cartoteca electronică, care cuprinde toată istoria omului pe o suprafaţă cât palma. Nu te vei putea ascunde de paznicii lagărului de concentrare global, nicăieri, căci cartoteca de identitate te va da de gol.

Cea mai mare realizare pentru care se străduieste Hillary Clinton acum cât e la putere e socializarea medicinii şi impunerea paşaportului intern, fără de care nici un om nu va mai avea voie să trăiască şi să existe. Cea mai mare realizare a vice-preşedintelui Al Gore este aşa-zisa „şosea informaţională”, adică legarea tuturor ţărilor printr-o reţea electronică prin care să aibă loc toate contactele şi toate schimburile de informaţii dintre oameni. Adică, cum zicea Lenin: „Comunismul e puterea sovietică plus electrificarea întregii ţări", doar că în America nu e electrificarea ci computerizarea.

Departamentul Comerţului a lansat o propaganda susţinută pentru reţeaua informaţională, care, zic ei, „va ajuta celor handicapaţi, va reduce consumul de energie electrică, va face transportul mai sigur, va încuraja munca la domiciliu, va salva vieţi şi averi ameninţate de dezastre, va îmbunătăţi mediul înconjurator, va da naştere unor instituţii culturale publice fără plată şi va educa cetăţenii şi agenţiile de securitate publică”. Dar beneficiul pe care nu l-a amintit aici Departamentul Comerţului este „Televiziunea interactivă”, prin care televizorul nu doar difuzează ci şi colectează informaţii. Un alt beneficiu este ştergerea graniţelor naţionale; publicul este obişnuit încetul cu încetul cu viaţa globală: un program numit „World Wide Web”, adică „Reţeaua Mondială”, este deja oferit pentru comerţ electronic.

Publicaţiile de specialitate promovează instaurarea noii ordini mondiale, privindu-l ca pe un lucru foarte dezirabil. „Ar putea să îmbunătăţească mult îngrijirea medicală a gravidelor, de exemplu”, scrie Paul Silverman într-una din aceste publicaţii. Aceste jurnale de specialitate care costă mulţi bani şi conţin articole tehnice, dar sunt distribuite pe gratis, sunt finanţate de cineva - şi nu pentru a răspândi informaţiile tehnice, ci pentru îndoctrinare, cu atât mai subtilă cu cât îndoctrinarea este picurată printre informaţiile tehnice.

O carte lăudată în revista USA Today este „Zen and the Art of the Internet” - Budismul Zen şi arta comunicării pe reţeaua Internet. Ca să comunici pe Internet trebuie să ştii ce parametri are terminalul sau modemul tău, ce protocol suportă, şi ce protocol foloseşte internetul. Ce-are asta cu religia? Nimic decât că ofensiva împotriva creştinismului şi a vieţii naţionale acoperă toate activităţile societăţii, este generală şi este finanţată cu sume gigantice. Iei în mână un articol despre Internet şi afli că „o conştiinţă globală apare din apele lui”, şi că „în economia globală care se dezvoltă rapid, întreprinderile nu pot aştepta câteva decenii”. Şi această revistă costă bani, este tipărită în condiţii excelente pe hârtie scumpă, conţine articole plătite celor care le-au scris, şi este distribuită pe gratis. Şi aceasta este o arma de îndoctrinare. „Globalismul” este lozincă care a înlocuit-o pe „Proletari din toate ţările uniti-vă”; aceleaşi minţi le-au scornit pe amândouă, în acelaşi scop. Noul computer fabricat în 1994 de AT&T (principalul braţ al francmasoneriei internaţionale) se cheamă „globalyst”.

Progresul tehnologic este un lucru minunat. Dar într-o societate lipsită de morală, progresul tehnologic este foarte periculos, amplificând capacitatea de a face foarte mult rău. Senatorul Phil Talmadge din Washington a ridicat problema folosirii tehnologiei care crează o realitate virtuală în industria distracţiilor, prin care scenarii scrise dau individului senzaţia vizuală, auditivă, tactilă, olfactivă, de parcă ar fi fapte reale. Violenţa şi crima tind să fie cele mai des folosite pentru a oferi distracţii copiilor. Din iniţiativa lui Talmadge s-a introdus o legislaţie care cere ca cei ce folosesc realitatea virtuală în distracţii să aibă un permis înregistrat. Aceasta violează libertatea de expresie a artiştilor! „Auzi colo, că dând copiilor senzaţia că au ucis pe cineva îi vei obişnui să ucidă cu uşurinţă! Şi ce dacă? Să ne apărăm libertatea de expresie", vocifereaza Penn Jilette, foiletonist cu pretenţii. Publicaţiile care se pretind tehnice se ocupă de politică, sociologie, morală, istorie şi mai ales de religie.

Câtă vărsare de sânge, câtă suferinţă, câtă moarte aduce naţionalismul! Uite ce fac sârbii în Bosnia şi Herţegovina, uite ce fac irlandezii şi englezii în Irlanda, uite ce-au făcut ungurii în Transilvania... naţionalismul e un lucru rău, nu-i aşa? Şi cine sunt cei mai înfocaţi naţionalişti? Bineînţeles, tot cei din vechea nomenclatură. Ce credibilitate pot avea ideile şi sentimentele unora ca ei? Noua Ordine Mondială va pune capăt vărsărilor de sânge eliminând naţionalismul. Iată cum descrie un profesionist al informaţiei de stat, dr. John Coleman, Noua Ordine Mondială care ne va aduce pacea universală (comentariile între paranteze îi aparţin lui James Warner):

- „Un singur guvern mondial şi o singură monedă sub o oligarhie permanentă nealeasă de popoare, dar care se alege singură din cercurile ei, sub forma unui sistem feudal, ca în Evul Mediu...” (CFR este o astfel de oligarhie care practică această selecţie).

- „Nu va exista clasa de mijloc; vor fi doar stăpâni şi serbi. Toate legile vor fi uniforme, într-un sistem juridic unitar de curţi mondiale, care aplică acelaşi cod unificat, sprijinite de o forţă poliţienească a guvernului mondial şi de o forţă militară mondială, pentru impunerea legilor în toate acele foste ţări care nu vor mai avea graniţe naţionale...” (Asociaţia Avocaţilor din America militează pentru acest sistem juridic mondial).

- „Nu va fi permisă decât o singură religie, sub forma unei religii de stat mondiale, care a existat încă din 1920... Satanismul, luciferismul şi vrăjitoria vor fi recunoscute ca şi cursuri aprobate în şcoli şi nu se vor permite şcoli particulare sau bisericeşti. Toate bisericile creştine au fost deja subminate şi creştinismul va dispare sub guvernul mondial.” (Satanismul şi vrăjitoria au primit statut de „religii”. Servicii religioase satanice sunt oficiate în cadrul armatei Statelor Unite la bazele militare).

- „Pentru introducerea unui stat în care nu există libertăţi individuale sau vreun concept despre libertate, nu vor exista republici, suveranitate sau drepturi ale popoarelor. Mândria naţională şi identitatea rasială vor fi anihilate şi în faza de tranziţie va fi pedepsită aspru orice aluzie la originea rasială.” (De asta se ocupă legea care pedepseşte delictul de ură, dar în cele din urmă toţi vom fi sclavi, aşa că nu contează).

- „Toţi vor fi îndoctrinaţi că sunt creaturi ale guvernului mondial fiecare cu un număr de identitate clar vizibil pe persoana sa, astfel încât să fie imediat accesibil; acest număr de identitate va intra în computerul central al NATO de la Bruxelles, în Belgia şi toate agenţiile guvernului mondial îl vor putea obţine imediat oricând...” (S-au preparat deja acele de seringa pentru injectarea cip-urilor de computer la viitorii sclavi ai guvernului mondial).

- „Căsătoria va fi ilegală şi nu va exista viaţa de familie pe care o cunoaştem. Copiii vor fi luati de la parinti, de mici si crescuti ca apartinând statului...” (Deja au apărut agenţiile care „protejează copilul”. Atât Hillary Clinton cât şi Ross Perot propovăduiesc programe de „creştere” a copiilor departe de familiile lor).

- „Femeile care au născut 2 copii vor fi instruite cum să avorteze; datele vor fi menţinute în dosarul personal al fiecărei femei, care există în computerele regionale ale guvernului mondial.” (În China se permite un singur copil. Pilula care provoacă avortul există deja).

- „Va fi promovată pornografia... pe fiecare scena şi ecran cinematografic, inclusiv pornografia homosexuală şi lesbiană. Va fi obligatoriu să foloseşti droguri „pentru distracţii”, fiecare având o raţie de droguri care poate fi cumpărată de la magazinele guvernului Noii Ordini Mondiale din toata lumea. Vor fi elaborate droguri care controleaza mintea şi folosirea lor va fi obligatorie. Astfel de droguri vor fi administrate în alimente şi în apă, fără ştirea şi consimţământul poporului...” (În Germania şi Uniunea Sovietică s-a folosit şi se foloseşte din plin fluorul ca să reducă rezistenţa mintală. Astăzi sunt baruri în New York care vând o băutură afrodisiacă ce menţine apetitul sexual ridicat timp de 10 ore).

- „Sistemul economic va funcţiona de aşa natură încât clasa oligarhică de stapâni va permite să se producă exact atâtea bunuri şi servicii câte sunt necesare să menţină lagărele de sclavi în stare de funcţionare. Toată averea va fi concentrată în mâinile membrilor elitei...” (Masele sunt ţinute în frâu prin recesiune economică, lipsă de lucru, lipsa celor necesare traiului, lipsa alimentelor, etc).

- „Eutanasia celor bătrâni şi foarte bolnavi va fi obligatorie..." (Eutanasia a fost propusă pe buletinele de vot din California în 1992).

- „Cel puţin 4 miliarde de „paraziţi inutili” vor fi eliminaţi până în anul 2050 prin războaie locale, prin epidemii organizate de boli fatale cum ar fi SIDA, ori boli rapide şi prin înfometare. Sursele de energie, apă şi hrană vor fi furnizate la nivel de supravieţuire, pentru cei care nu sunt membrii elitei, începând cu popoarele Europei şi Americii de Nord şi trecând apoi la celelalte rase. Populaţia Canadei, Europei de vest şi Statelor Unite va fi decimată mai repede decât a celorlalte continente, până ce populaţia globului va ajunge la cifra de un miliard care va putea fi stăpânită mult mai usor, dintre care 500 de milioane vor fi chinezi şi japonezi, aleşi pentru că sunt popoare care au fost înregimentate de secole şi sunt obişnuiţi să asculte ordinele fără să discute.” (Problemele cele mai grave ale omenirii în prezent sunt: războiul din Somalia, avorturile, secretul despre crearea în laborator a virusului AIDS-SIDA, etc. Oare de ce pentru prima dată în istorie nu se testează şi nu se urmăresc cei infectaţi în această epidemie mondială, dacă nu pentru depopularea rapidă, forţată şi planificată? Mai mult, de ce şcolile şi guvernul nostru promovează promiscuitatea şi imoralitatea propagând folosirea prezervativelor când s-a dovedit deja că aproape toate prezervativele sunt permeabile? Abstinenţa nici nu e pomenită, căci ar promova o societate morală şi dreaptă şi nu una decadentă şi uşor de manipulat... Congresul refuză să protejeze prin avertizare soţiile legitime care nu ştiu că soţii lor sunt infectaţi.)

- „Statele Unite vor fi invadate de popoare şi culturi străine. Pentru aceşti oameni, care nu ştiu ce înseamna Constituţia Statelor Unite şi deci nu vor face nimic ca să o apere şi în mintea cărora conceptele de adevăr şi dreptate sunt aşa de slabe încât nu contează, hrana şi adăpostul vor fi singurele lor preocupări.” (Legile în acest sens au fost deja votate. Nota noastră: Din Haiti vin valuri de emigranţi cu SIDA. În Miami trebuie să ştii limbile imigranţilor ca să poţi găsi de lucru).

- „Nici o bancă centrală nu va exista în afară de Banca de Ajustări Internaţionale şi Banca Mondială. Băncile particulare vor fi ilegale. Plata muncii va fi conform unor bareme uniforme sub unicul guvern mondial. Nu vor fi permise disputele de salariu şi nici devieri de la baremele universale stabilite de guvernul mondial. Cei care vor încălca legea vor fi executaţi imediat.” (Băncile centrale naţionale aparţin deja familiei Rothschild: în Statele Unite, Italia, Anglia, Franţa, Germania şi Australia).

- „Nu vor exista bani sau monede în mâna celor care nu fac parte din elită. Toate tranzacţiile se vor face prin cartea de credit care va avea numărul de identificare al purtătorului. Celui care calcă regulile... i se va suspenda cartea pe diverse perioade de timp, după cât de mare a fost greşeala lui.” (Oare de ce proliferează cărţile de credit? Pentru binele consumatorului?)

-„Un astfel de individ pedepsit va vedea cum cartea lui de credit este trecută pe lista neagră, când se duce la cumpărături, şi nu va putea obţine nimic. Încercările de a folosi monede vechi, adică monedele de argint ale naţiunilor defuncte, vor fi considerate crime capitale şi pedepsite cu moartea. Toate monedele vor trebui predate statului împreună cu puştile, muniţiile, explozivele şi automobilele. Numai elita şi funcţionarii mai înalţi ai guvernului mondial vor avea dreptul la automobile particulare, arme, monede." (Armele sunt confiscate treptat, în fiecare lună. Nu se aude nimic altceva decât că e rău să le ai. Există cel puţin patru legi care controlează aurul. Ne aşteptăm la mai multe. În cartea sa „Earth in the Balance - Pamântul în balanţă”, vice-preşedintele Al Gore propovăduieşte eliminarea motorului cu combustie internă, adică implicit a automobilelor, a camioanelor şi a motocicletelor).

- „Dacă vina e mare, cartea de credit va fi confiscată acolo unde se încearcă folosirea ei. După aceea, acel om nu va mai putea să obţină, sub nici o formă hrană, apă, adăpost, de lucru, îngrijire medicală şi va fi declarat oficial în afara legii...” (Într-un sistem fără monedă, dacă ţi se pierde numărul de computer, eşti sfârşit).

- „Grupurilor rivale, precum arabii şi triburile africane, li se vor accentua duşmăniile şi li se vor permite să ducă războaie de exterminare unii împotriva celorlalti sub privirea Organizaţiei Naţiunilor Unite şi Alianţei Atlantice. Aceeaşi tactică va fi folosită în America Centrală şi de Sud. Aceste războaie, care au scopul de reducere a populaţiei, vor avea loc înainte de preluarea puterii de către guvernul mondial şi vor fi stârnite pe fiecare continent unde locuiesc grupuri mari de populaţii diferite etnic şi religios, ca sikh-ii, pakistanezii, musulmanii şi hinduşii. Controversele etnice şi religioase vor fi în mod special exagerate şi conflagraţii violente vor fi stârnite şi încurajate pentru «rezolvarea» conflictelor.” (Ex.: Nicaragua şi Iugoslavia. Musulmanii radicali încearcă să răstoarne guvernul în Egipt. China şi Coreea de Nord le furnizează armament modern).

- „Toate mijloacele de informare şi tipărire vor fi sub controlul guvernului mondial. Metodele de spălare a creierului şi controlul mintii (MIND CONTROL) vor constitui «distracţiile la ordinea zilei», aceste metode fiind perfecţionate tot mai mult şi aduse la rangul de artă supremă în Statele Unite.” (Aproape toată mass-media este sub control fracmasonic central şi, într-adevar, spală creierele în mod subtil, inconştient.)

Cele de mai sus au fost scrise în 1992. În anii care au trecut de atunci s-au făcut paşi mari spre realizarea acestor directive ale Noii Ordini Mondiale. Oile americane şi oile din celelalte ţări (care-si închipuie că în Statele Unite domneşte piaţa liberă şi libertatea şi care n-au altă dorinţă decât «intrarea în Europa») sunt încetul cu încetul mânate în ţarcul abatorului global. Cine ar avea urechi de auzit şi ochi de văzut, ar putea vedea zidurile ţarcului. Zbigniew Brzezinski, consilierul Preşedintelui Carter, le descrie fără ascunziş. Societatea occidentală, scrie el, „se află în plină revoluţie informaţională fiind orientată mai ales către distracţii (saturaţie cu evenimente sportive) care sunt opiul maselor, care au devenit tot mai lipsite de ţel... Concomitent va creşte enorm posibilitatea de a controla individul. În curând va fi posibil controlul aproape permanent al fiecărui individ, menţinând dosare la zi, care conţin cele mai intime detalii despre sănătate şi despre comportarea individuală a fiecăruia, pe lânga alte date. Aceste dosare vor fi imediat accesibile autorităţilor. Puterea va fi în mâna celor ce controlează informaţiile. Instituţiile existente vor fi înlocuite de instituţii care previn criza şi cărora le revine sarcina de a identifica dinainte crize sociale şi a pune în acţiune programe pentru rezolvarea lor... (folosindu-se) posibilitatea de a modifica şi manipula biologic şi chimic ceea ce până acum s-a considerat a fi esenţa imuabilă a omului... adică creierul... Cum puterea economică devine pe zi ce trece indisolubil legată de puterea politică, devine invizibilă utilitatea şi creşte sensul inutilităţii existentei individului.” Asta scria Brzezinski cu aproape 20 de ani în urmă; şi nu greşea, căci avusese acces la planurile Marilor Maeştri ai francmasoneriei mondiale, ale „comitetului celor 300”. De atunci încoace s-au înfăptuit toate cele preconizate de el. Animalele sunt urmărite electronic în California prin cip-uri implementate, de felul celor ce se vor implementa în goimi, în „vitele cu chip de om”. Din ce în ce mai mulţi funcţionari îşi ridică salariul sub formă de transfer electronic, avansând spre societatea lipsită de bani şi bazată pe cartea de credit descrisă mai sus, cu ajutorul căreia omul poate fi pedepsit cu moartea prin înfometare. Şi iată decretul prezidenţial (Executive Order) No. 12148 al Preşedintelui Clinton, care însumează şi cuprinde decretele anterioare 10995-11005; acest decret prescrie că guvernul poate prelua dintr-o dată în caz de „urgenţă” toate mijloacele de comunicare, sursele de energie, rezervele de alimente şi mijloacele de a obţine alimente (pământul şi pădurile), mijloacele de transport pe uscat, apă şi aer, îngrijirea medicală şi toate mijloacele de învăţământ; că guvernul poate încadra cu forţa toţi cetăţenii în echipe de muncă sub supraveghere birocratică; poate obliga înregistrarea fiecărui om prin reţeaua poştală; poate reaşeza comunităţi omeneşti în altă parte; poate stabili preţurile şi salariile; poate decide cât ai voie să cheltuieşti din banii tăi; poate închide toate băncile şi bursele şi poate institui orice măsură crede de cuviinţă.

Dar bancherii internaţionali nu vor să realizeze Noua Ordine Mondiala fără participarea maselor, a poporului. Astfel, s-a introdus în Congres proiectul de lege 4922, care propunea ca proprietarii racordajelor digitale pentru voce, date sau orice altă informaţie să fie obligaţi să creeze posibilităţi pentru agenţiile guvernamentale ca acestea să poată intercepta, asculta şi controla toate transmisiunile din locuri convenabile pentru aceste agenţii. Adică spionarea cetăţenilor să se facă pe spezele cetăţenilor, nu ale statului. În octombrie 1994, Congresul nu votase încă legea, la care s-au opus cu tărie toţi care au priceput-o şi pe care o promovează cu şi mai multă tărie guvernul şi marionetele francmasoneriei din Congres.

Faptul că această conspiraţie a plutocraţiei francmasonice internaţionale este unită împotriva vitelor cu faţă umană nu înseamnă neapărat ca între francmasoni e pace şi armonie; scopul comun este jaful dar apoi survin disensiunile la împărţirea prăzii. Astfel, AT&T, gigantica companie de telefoane şi telegrafie americană, promotoare de frunte a homosexualităţii ca formă de viaţă preferată, este în fruntea unui conglomerat numit „partenerii mondiali”, care este în alianţă cu un grup de companii olandeze, suedeze şi elveţiene de comunicaţii, cu Telefonica din Spania, şi cu SITA - o reţea globală care aparţine unor companii aeriene. Rivala lor este compusă din BT şi MCI, cărora li s-au alaturat Telekom din Germania şi France Telecom, care a cumpărat în iunie 20% din compania americana Sprint. Dar, dacă cineva îşi închipuie că aceste alianţe plutocratice peste graniţele naţionale asigură pacea, se înşeală; în timp ce zecile de milioane sângerau şi mureau în cel de-al doilea război mondial, marile concerne industriale practicau aceleaşi alianţe internaţionale. Într-o scrisoare din 12 iunie 1883, Friederich Engels îi scria lui Eduard Bernstein: „Toţi puturoşii ăştia de tot felul trebuie întâi să se bată ca nişte câini între ei, să se distrugă şi să se compromită reciproc şi astfel ne vor netezi calea”. Pacea veşnică şi universală e o poveste de adormit copiii; plutocraţia francmasonică internaţională creează războaiele, căci profită şi prosperă din ele. Nu ei sunt cei ce mor pe câmpul de lupta.

La 3 mai 1994, Preşedintele Clinton a semnat ordinul prezidential PDD 25 prin care pune armata Statelor Unite ale Americii sub Ordinele Organizaţiei Naţiunilor Unite. Armata americană poate fi deci trimisă în orice altă ţară, fără declaraţie de război şi fără aprobarea Congresului şi Senatului, de fapt, fără aprobarea nimănui, să masacreze şi să ocupe orice populaţie, pe orice teritoriu străin. De aceea, când armata americană a invadat Haiti în toamna anului 1994 nici Congresul, nici Senatul, nici Preşedintele şi nici poporul n-au obiectat la acest act de agresiune pe timp de pace împotriva unei ţări străine. Noţiuni ca „amestecul în treburile interne ale altei ţări”, „agresiune”, „declaraţie de război”, au devenit demodate. Armata Statelor Unite, de acuma înainte, face parte din forţa de reprimare poliţienească a supraguvernului mondial al francmasoneriei internaţionale.

La 3 octombrie 1994 Departamentul de Stat a recunoscut supremaţia Organizaţiei Naţiunilor Unite asupra Statelor Unite ale Americii, care renunţă astfel la suveranitatea naţională şi devin formal vasale plutocraţiei francmasonice internaţionale.

Ziarul El Paso Times a început să publice anunţuri de căsătorii între homosexuali. Universităţi americane ca Northeastern din Boston, Stanford, Universitatea din Iowa şi Antioch College trimit invitaţii organizaţiilor de homosexuali să vină să fie angajaţi ca profesori, oferindu-le salarii mai ridicate decât celorlalţi. Departamentul Agriculturii al guvernului Statelor Unite a creat pentru salariaţii săi o organizaţie pentru homosexuali, lesbiene şi bisexuali frumos denumita GLOBE. Serviciul care colectează impozitul pe venit în St. Paul, Minnesota, publică un buletin lunar menit să introducă salariaţii în cultura homosexuală. Preşedintele companiei American Express reaminteşte printr-o circulară că compania sa este dedicată „diversităţii culturale”, ceea ce înseamnă includerea culturii homosexuale. Directorul companiei Kodak reaminteşte printr-o altă circulară că recunoaşte grupurile de homosexuali ca „minorităţi”. Tot „minorităţi” care trebuie promovate şi înzestrate în mod deosebit sunt grupurile homosexuale la AT&T, gigantica companie de telefoane şi telegraf, care distribuie salariaţilor ei obiecte de birou cu emblema homosexualilor: un triunghi roz înconjurat de un cerc verde. În fine, Mickey Mouse al lui Walt Disney, care a umplut zeci de ani cărţile şi filmele copiilor cu şoricei, căţeluşi, pisicuţe şi păsărele, a introdus şi două personaje homosexuale printre ele. Dar ca încununare a dezvăluirilor, un anunţ din ziarul The Boston Globe ne dezvăluie că şi Iisus Christos a fost homosexual şi s-a iubit cu Lazăr.

Homosexualitatea este o anormalitate fiziologica care poate fi un defect din născare a unor oameni nevinovaţi, dar poate fi şi o doctrină falsă implantată în capul unora care ar putea fi normali.

Unii cred că impunerea cu atâta forţă a promiscuităţii, decăderii morale şi homosexualităţii nu este doar o armă de detracare a individului pentru a-l face mai uşor de stăpânit şi de exploatat, ci şi o metodă de descreştere a populaţiei, în special a populaţiei albe de origine europeană. După cât accent se pune pe homosexualitate în cultură, politică şi viaţa publică a Statelor Unite ale Americii, ai zice că sunt foarte numeroşi, dar nu sunt. Un fapt e cert: statisticile oficiale ale guvernului american sunt mincinoase. Proiectul 10 care dirijează programa analitică pentru şcolile publice în Statele Unite susţine că 10% din toţi oamenii sunt homosexuali. Dar nici măcar raportul Kinsey, pe care-l citează această propagandă şi această educaţie publică mincinoasă, nu indică 10% homosexuali, ci doar 4%; 10% sunt cei care cândva în viaţa lor au avut idei sau gânduri despre homosexualitate. Chiar şi cele 4% indicate de Kinsey sunt exagerate; în realitate, între 1 si 3% sunt homosexuali în populaţie; şi dintre aceştia o parte nu sunt homosexuali autentici din născare, ci au fost influenţaţi în mod complex ca să devină astfel. Dar aceştia sunt privilegiaţi şi finanţaţi din culise. Homosexualii sunt promovaţi în posturi superioare; 15,9% din totalul populaţiei au posturi de conducere, dar 49% dintre homosexuali sunt în astfel de posturi de conducere.

Deşi rangul social şi financiar al homosexualilor este mai ridicat decât media populaţiei, „indicele lor de fericire” este mult mai scăzut decât al restului populaţiei. Un studiu comparativ al longevităţii şi cauzelor morţii la şase grupuri: bărbaţi căsătoriţi, holtei, femei căsătorite, femei singure, homosexuali şi lesbiene arată că cei căsătoriţi trăiesc mai mult (vârsta în momentul morţii fiind la majoritatea în jur de 75 de ani la bărbaţi căsătoriţi, 79 la femei căsătorite, 57 la holtei, şi 71 la femei singure), iar homosexualii trăiesc uimitor de puţin: vârsta la majoritatea în momentul morţii este în jur de 39 de ani, şi doar 2% din ei ajung la 65 de ani; chiar dacă-i excludem pe cei morţi de SIDA (homosexualii sunt principalii purtători ai bolii), vârsta majorităţii în momentul morţii e în jur de 42 de ani, şi la lesbiene, 45 de ani. Comparativ cu restul populaţiei, homosexualii au de 116 mai multe ori şansa de a fi asasinaţi şi de 24 de ori mai multe şanse de a se sinucide.

La ceremonia de înmânare a medaliei pentru Libertate care a avut loc la Philadelphia în Iulie 1994, Vaclav Havel, Preşedintele Republicii Cehe, a ţinut o cuvântare în care a arătat că, după părerea lui, conflictele culturale sunt în creştere şi din ce în ce mai periculoase astăzi, că nu exită un sens unificator şi nici forţe integrante în această era „post-modernă”; deci cea mai importantă sarcină politică a ultimilor ani ai acestui secol constă din crearea unui nou model de coexistenţă între diverse culturi, naţiuni, rase şi „temeri religioase” într-o singură civilizaţie împletită. „Ideile de drepturi şi libertăţi ale omului”, a zis el, „trebuie ancorate în alt loc şi în alt fel decât până acum. Avem rădăcini în pamânt dar şi în cosmos în acelaşi timp. Dându-ne seama de acest lucru, avem capacitatea de a ne depăşi condiţia. La foruri internaţionale, politicienii pot repeta de mii de ori că baza Noii Ordini Mondiale este respectul universal pentru drepturile omului, dar acest lucru n-are nici o valoare dacă cerinţa aceasta nu-şi are rădăcina în respectul pentru miracolul existenţei, miracolul universului, miracolul naturii, şi miracolul propriei noastre existente”. Naţionalismul, dragostea de patrie sunt „tribalisme” care trebuie condamnate şi eliminate. Dar în afară de denigrarea religiei, denigrarea dragostei de patrie şi de popor, nu este prea clar la prima vedere cum crede Vaclav Havel că ne vom depăşi condiţia şi nici nu e prea clar pentru cititorul neiniţiat care este miracolul propriei noastre existenţe lipsită de Dumnezeu. Pentru cititorul care s-a familiarizat cu literatura magiei negre, a francmasoneriei, a societăţilor secrete malefice, a cultului Noii Ere, a satanismului, expresiile lui Vaclav Havel nu sunt altceva decât fragmente din litaniile şi propaganda îndreptate împotriva civilizaţiei creştine. Vaclav Havel e şeful unui stat, chipurile, "eliberat de sub bolşevismul satanic".

Pentru septembrie 1994 erau programate la Detroit manevre comune ale poliţiei şi armatei americane la Hotelul Book-Cadillac, în care participanţii urmau să fie antrenaţi şi instruiţi - în ce oare? În vederea acestor manevre, doi reprezentanţi ai Departamentului de Stat al Statelor Unite (unu din ei s-a recomandat cu numele de Chris Wagner de la Fort Brag) i-au cerut Susanei Lambrecht, proprietăreasa clădirii foarte înalte, învecinate cu hotelul, permisiunea ca trăgători şi asasini profesionişti să fie postaţi pe acoperişul clădirii pe timpul manevrelor. Ea nu le-a dat permisiunea căci avea pe acoperişul clădirii un cuib de şoimi rari, specie pe cale de dispariţie, pe care dorea să-i protejeze. Dar când şeful adjunct al poliţiei, George Clarkson, a fost întrebat ce fel de manevre erau acelea, el a izbucnit: „Dar aceste manevre trebuiau să fie secrete!” şi-a refuzat să mai răspundă până la noi ordine. Fort Brag însă este cartierul general al forţelor Delta şi Green Beret de trupe aşa-zise „anti-teroriste”. Pentru cine nu ştie ce rost au aceste trupe, iată explicaţia pe care o dă Suvorov:

"În 1923, Mihail Tukacevski, renumit de-acum pentru monstruoasa brutalitate cu care a exterminat populaţia din Rusia centrală, nordul Caucazului, Urali, Siberia şi Polonia, formula bazele teoretice ale scopului războiului. După Tukacevski, scopul războiului este „să-ţi garanteze folosirea liberă a violenţei şi pentru aceasta este necesar în prima fază să anihilezi forţele inamicului”. Deci dupa anihilarea puterii de rezistenţă, urmează faza a doua: „folosirea liberă a violenţei împotriva populaţiei". Trupe speciale trebuie antrenate special, căci tactica şi operaţiile nu mai au loc pe câmp între armate, ci prin case, printre civili. Astfel de trupe antrenate special au fost în Uniunea Sovietica Ceka, OGPU, NKVD; echipate cu automobile blindate, trenuri blindate, tunuri mici şi mitraliere, au dus războiul împotriva propriei populaţii - aşa cum sunt antrenate să-l ducă astăzi forţele Delta şi Green Beret în Statele Unite. Milioane de cetăţeni au fost exterminaţi în Uniunea Sovietică, zeci de milioane au fost aruncaţi în lagare de concentrare. Din 1939, echipamentul forţelor de oprimare a inclus şi tancuri şi avioane. Dizidenţii incomozi din Statele Unite sunt vizitaţi de elicoptere negre fără numere şi semne distinctive, deşi legea spune că vehicolele armatei trebuie să poarte însemnele. Căror trupe le aparţin aceste elicoptere negre? Împotriva cui operează aceste trupe? Batalioanele "speciale" ale NKVD-ului aveau sarcina să pătrundă în teritoriile ţărilor care urmau să fie „eliberate” - Polonia, România, Estonia, Letonia, Lituania, Finlanda - înainte de sosirea armatei propriu-zise, să ocupe podurile, să distrugă liniile de comunicaţii şi să terorizeze populaţia. După câteva zile sosea şi armata roşie eliberatoare, şi batalioanele speciale se dedicau muncii lor de bază de a distruge pe cei incomozi. Documentele unui astfel de batalion arată rezulatele: „Am dus circa 600 de prizonieri de aici peste graniţă. Erau ofiţeri, proprietari, preoţi, poliţişti şi jandarmi...". Aceşti 600 de proprietari şi preoţi polonezi duşi din ţara lor „eliberată” peste graniţă, în Siberia, sunt o picătură din fluviul de eliberare sovietică.

Astăzi, cea mai mare industrie din Statele Unite este construirea de lagăre şi închisori - largi teritorii înconjurate de garduri înalte de sârmă ghimpată, înclinate înspre interior - pentru „terorişti”: proprietari, preoti...

Însă, uriasul american adormit a început să mişte în somn şi să se trezească. La 8 noiembrie 1994, în ciuda fraudei electorale, alegătorii americani au rupt dominaţia de o jumătate de secol a democraţilor din Congres, şi au ales în cele mai multe cazuri candidatul care nu făcea parte din partidul preşedintelui Bill Clinton. Desigur, nu e mare diferenţa dintre republicani şi democraţi. Dar nu atât rezultatul alegerilor provoacă îngrijorare elitei francmasonice, care-şi celebrează victoria asupra naţiunilor îngenunchiate, căci Bill Clinton este un „sabes goi” cu uşurinţă de aruncat la gunoi când devine un balast, cât faptul că americanii refuză să-şi predea armele şi-au început chiar să se organizeze în miliţia legală, garantată lor, de Constituţia Statelor Unite pentru apărare. În Michigan, 11 districte şi-au organizat miliţia; în Idaho, iau naştere miliţii instruite; ziarele mari ca The New York Times au început să le denigreze; dar adevarata indicaţie despre adevărata eficacitate a acestor miliţii este atacul veninos şi furibund într-o cărticică recentă de 139 de pagini împotriva acestor militii, publicată de ADL (Liga Împotriva Defăimării a Francmasonilor).

Dincolo de toate acestea, textele sacre profetice arată că va exista o vârstă de aur a omenirii. Dar - atenţie - libertatea, dreptatea, şi prosperitatea nu cad singure din cer asupra pământului; se cuceresc şi se păstrează prin lupta. Oamenii buni nu se pot retrage din viaţa poporului, preferând să nu ştie nimic şi să nu facă nimic, căci procedând astfel, ei dau mână liberă celor care urmăresc să-i subjuge şi să-i exploateze. Atunci când guvernul nu păzeşte drepturile omului, omul trebuie să-şi supravegheze guvernul şi să nu-i permită să-i taie drepturile. Şi primul pas în vigilenţa şi lupta omului cinstit pentru păstrarea drepturilor sale trebuie să fie identificarea lucidă a adversarului şi a metodelor lui de luptă.

Mai mult decât atât, noi trebuie să fim siguri că până la urma Francmasoneria mondială nu va reuşi să-şi finalizeze monstruoasele ei planuri ci se va prăbusi în curând.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu