16 noiembrie 2009

Armageddon-ul a început

Poveste cu două părţi: focarul european al Războiului Biologic şi cenzurarea lui de către mass-media.

Actualitate: Ultimele cifre din Ucraina: 1 253 558 oameni foarte bolnavi; 65 615 spitalizaţi în stare gravă până la critică. Acestea sunt doar cifre din Ucraina.

Cea mai mare ştire de pe Planetă este cea dată de focarul unui foarte grav şi avansat război biologic în Europa. A doua mare ştire mondială este reprezentată de suprimarea primei ştiri, timp de aproape două săptămâni, de către principalele corporaţii media.

Există o parte a informaţiilor pe care o ştim şi o parte pe care o putem doar specula despre ceea ce se desfăşoară în Europa Centrală. Ştim că la mijlocul lunii octombrie, mai puţin de o lună în urmă, a existat un număr tot mai mare de cazuri de ceea ce s-a crezut a fi gripă porcină Gripă (A/H1N1), în partea de vest a Ucrainei. Ştim că mai multe sute dacă nu mii de oameni din Ucraina de vest au asistat la zboruri ale unor planoare uşoare care au pulverizat ceva peste oraşele Ucrainei în zilele de 29 octombrie 2009 şi 31 octombrie 2009. Ştim că începând din noaptea de 29 octombrie, un număr mare de oameni încep să se simtă foarte rău. Ştim că guvernul Ucrainei a emis o declaraţie negând că a executat vreo pulverizarea aeriană pentru a combate boala în expansiune sau că ar fi autorizat vreun fel de pulverizare peste oraşele Ucrainei. Ştim că de 30 octombrie, autorităţile ucrainene au închis toate şcolile timp de trei săptămâni şi au interzis adunările publice.

Noi nu ştim ce boală vine asupra oamenilor. Noi ştim că medicii descriu boala ca Ciumă Pneumonică, sau ca unele tipuri de febră hemoragică, sau ca gripă hemoragică, sau ca pneumonie hemoragică. Ştim că boala, orice ar fi, nu pare să fie A/H1N1. Nu ştim dacă boala este o recombinare a virusului A/H1N1 cu alte virusuri sau un virus total diferit sau dacă este de fapt un virus. Ştim că Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a avut mai multe zile pentru a analiza secvenţele bolii, dar nu a reuşit să comunice aceste date.

Ştim că OMS NU a cerut carantină pentru Ucraina sau blocarea tuturor călătoriilor spre/din zona de infecţie şi că acest lucru este similar celui făcut atunci când a izbucnit Porcine Gripă mexicană (A/H1N1), lipsa acestor măsuri permiţând răspândirea ei în întreaga lume.

Ştim că temperatura internă a plămânilor, a celor în fază terminală a ceea ce mulţi se aşteaptă să fie numită „Ciuma ucraineană” este de multe ori de la 130F la 135F (54ºC la 57ºC). Noi ştim că autopsiile arată că plămânii sunt umpluţi cu sânge, şi au culoarea neagră, şi că ţesutul pulmonar e transformat în terci. Ştim că pacienţii care prezintă primele semne de boală, de obicei mor în mai puţin de 48 de ore, uneori în aceeaşi zi.

Ştim că boala a avut aproximativ 200.000 de cazuri de răspândire pe zi, dar că aceasta a încetinit la aproximativ 100.000 pe zi, în Ucraina, că oamenii iau măsuri extraordinare pentru a stopa răspândirea bolii. Ştim că între unu şi trei milioane de persoane din Ucraina sunt foarte bolnave (potrivit unor surse oficiale, publicate) şi că sunt peste 60.000 de cazuri grave spitalizate în stare critică. Ştim că boala are o rată foarte mare de transmisie cu o cantitate mică de materie de natură virală (în cazul în care este de fapt un virus) necesară pentru a provoca o infecţie. Ştim că rapoartele oficiale de decese sunt sub 300 în Ucraina. Ştim, de asemenea, că este normală pentru persoanele internate cu ARI (infecţii respiratorii acute), o rată de mortalitate de la 5% la 10%. Ştim că surse neoficiale au raportat peste 3.000 de decese cu mai multe zile în urmă, şi că acest număr se potriveşte mai bine rata de fatalitate de 5-10% decât cifrele oficiale.

Noi nu ştim ce tratamente sunt eficiente pentru această boală. Ştim că adulţii tineri par a fi mai mult în pericol în faţa acestei boli. Noi bănuim că „asaltul cytokine” este similar cu cel din 1918 al Gripei Spaniole, care a ucis aproximativ 50 de milioane de oameni, în total.

Ştim oficial de la Ministerul Sănătăţii ucrainean că boala nu se comportă ca şi Gripa Porcină mexicană (A/H1N1). Nu ştim dacă vaccinul existent pentru Gripa Porcină are vreun efect, dar pe baza non-răspunsului pozitiv la testarea Gripei Porcine, bănuim că vaccinul este ineficient pentru că shell-ul proteic viral este diferit de cel A/H1N1 (în cazul în care, de fapt, acesta este un virus care cauzează boala).

Ştim că boala s-a răspândit şi în Polonia, unde peste un sfert de milion de oameni sunt acum foarte bolnavi. Noi ştim că aceasta s-a răspândit şi în Belarus şi în Ungaria şi în alte locuri din Europa Centrală. Noi ştim că 900.000 de oameni se spune că au Porcine Gripă în Norvegia, dar nu ştiu dacă acest lucru este legat de Ciuma Ucraineană în nici un fel.

Ştim că la 8 noiembrie un site-ul sud-african (fto.co.za) transportate cu următorul text:
Aeronave suspecte au fost forţate să aterizeze. Un AN 124 american (fabrica în Rusia - cu rază lungă de transport greu) a schimbat semnalul de recunoaştere de la aviaţia civilă la cea militară, când a primit răspuns de la IAF (Indiene Air Force) la intrarea în spaţiul aerian pakistanez fiind forţat să aterizeze la Mumbai, în timp ce un al doilea avion a fost împins în jos de avioane de vânătoare nigeriene, care de asemenea, au arestat echipajul.

Conform rapoartelor, forţele aeriene ale Armatei Populare de Eliberare ale Chinei au contactat agenţi ai serviciilor secrete indiene şi nigeriene despre prezenţa acestor aeronave americane în Ucraina pe fondul creşterii gradului de îngrijorare că Statele Unite au răspândit „agenţi biologici” în atmosfera Pământului, despre care unii oficiali chinezi cred a fi o încercare de (a produce) genocid în masă, prin răspândirea gripei porcine H1N1.
Aceste aeronave pentru transportul deşeurilor, care ar putea stropi până la 45.000 kg (aproape 100.000 de pounds) de ceaţă aerată prin sofisticate .... nano-ţevi, montate în aripile avioanelor sunt numite Chemtrails.

Ştim că Baxter International Pharmaceuticals a trimis 72 de kilograme de material de vaccin gripal uman H3N2 la 16 laboratoare în ţările europene, care conţinea viruşi vii H5N1 ai gripei aviare. Ştim că acest lucru a fost descoperit doar atunci când un laborator din Cehia a testat materialul de pe mai mulţi dihori domestici (dihorii au un sistem respirator similar celui uman), pentru că toţi dihorii au murit în scurt timp. Ştim că Baxter au susţinut că acest lucru a fost urmare a unei erori umane. Ştim, de asemenea că o astfel de eroare umană este practic imposibilă datorită protocoalelor de izolare din laboratoerele Baxter şi din orice alte biolaboratoare moderne, folosind biosecuritatea de nivelul 3 (BLS-3).

Ştim că la mijlocul lunii august, Moshe Joseph, care este un expert Mossad în război biologic, invitat la un talk-show al radioului naţional de Dr. A. True Ott's, a raportat că Baxter se pregătea să lanseze o ciumă mortală din laboratoarele sale ucraineni şi că el va avea în scurt timp o întâlnire în SUA cu avocaţi din Los Angeles pentru a depune mărturie despre acest lucru. Ştim că la scurt timp după aceea Moshe a fost reţinut de către agenţii federali şi de poliţia LA şi dus la Consulatul israelian. Ştim că el a fost rapid trimis cu avionul în Israel şi că nu s-a mai auzit nici un cuvânt în de la el.

Ştim că în aproximativ ultimii trei ani, un număr mare de experţi în biologie, din diverse locuri de peste tot în lume, au avut parte de morţi ciudate şi că acest lucru a fost comentat de către diverse publicaţii în trecut.

Ştim că apariţia bruscă a Gripei Porcine mexicane (A/H1N1), practic, trebuie să fi fost produsul unui laborator de război biologic. Ştim că A/H1N1 are secvenţe de gene de la trei tipuri diferite (american, asiatic, şi african), de gripă porcină, de gripă aviară, de două tipuri diferite de gripă umană sezonieră, şi de gripă spaniolă şi că o astfel de recombinare este atât de puţin probabilă în natură încât poate fi consideratpă practic imposibilă. Ştim că politicile OMS de a nu impune o carantină majoră a Mexicului a permis ca A/H1N1, să fie răspândită în întreaga lume.

Ştim că actuala vaccinul împotriva Gripei Porcine este aproape în totalitate netestat, şi că producătorii sunt protejaţi de procese chiar şi pentru acte deliberate care au ca rezultat decese şi că naţiunile care achiziţionează vaccinuri sunt obligate să semneze contracte de acord, de a nu furniza publicului informaţii negative despre „vaccin”. Ştim că aditivii la vaccin făcuţi publici includ substanţe foarte periculoase pentru sănătatea omului.

Ştim că a principalele corporaţii mass-media de ştiri (cu legături puternice la familiile bancare la nivel global) au cenzurat această ştire într-un mod care nu s-a mai întâmplat înainte. Ştim că la izbucnirea unei epidemii necunoscute, dar mortală şi cu o foarte rapidă răspândire în Europa este cea mai mare ştire de pe Pământ, dar că ea nu este de anunţată.
Sursa: http://europebusines.blogspot.com/2009/11/armageddon-has-begun.html

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu