17 noiembrie 2009

Este gripa porcină o conspiraţie globală pentru controlul populaţiei?

În calitate de teoretician al conspiraţie, sau mai degrabă de căutător, de solicitant de adevăr, aş dori să vă împărtăşesc ceva. Cei mai mulţi oameni îi pun pe teoreticienii conspiraţiei într-un colţ undeva şi cred că sunt o grămăjoară de coji de nucă, lucru complet neadevărat. Teoreticienii conspiraţiei sunt cei care, de obicei, caută adevărul în cazul în care alţi oameni ar accepta să vadă ceea ce este în faţa lor.

Chiar aş dori un alt nume pentru „teoreticienii conspiraţiei”.

Trecând la subiect, există o mulţime de oameni, care afirmă că nu ar trebui făcut vaccinul împotriva gripei porcine, asta fiind un lucru rău. Eu nu am fost sigur de ceea ce spuneau, până când n-am încercat eu însumi să aflu. În cazul în care informaţia este corectă şi eu sunt sigur că este, atuncipoi gripei porcine este o conspiraţie în masă pentru controlul populaţiei la nivel mondial.

Cereri de depopulare în masă

Trist este faptul că pământul ar putea fi într-adevăr suprapopulat, cu toate că nu cred că este suprapopulat. Eu chiar cred că oamenii utilizează extensiv resursele. În cazul în care în societate, în general, s-ar reveni la o viaţă în natură şi la o viaţă fără distrugerea pământului, lucru care se întâmplă în prezent, atunci oamenii s-ar putea din gândească diferit. Deşi Hitler nu ar fi convins de astfel de poveşti, acestor oameni într-adevăr nu le pasă de Pământ.

Ei au planuri mult mai profunde şi mai rele, prin care doresc să controleze lumea. Sunt sigur că aţi auzit de Illuminati, sau noua ordine mondială. Ei bine acestea sunt reale.

Unii cred că pămîntul este suprapopulat şi că ar trebui să aibă loc o depopulare în masă, ei cred că oamenii ar trebui să fie în grupuri mai „controlate”, pentru că ei nu ştiu cum să aibă grijă de ei înşişi sau de pământ. Cine va fi cel care controlează toate acestea, este o întreagă altă poveste, dar puteţi vedea deja încotro se îndreaptă lucrurile.

Există suficiente dovezi că membrii corporaţiei sindicale criminale au discutat despre depopulare la reuniunea anuală Bilderberg din Grecia, la care a participat şi David Rockefeller.

Obama şi-a angajat un consultant ştiinţific numit John Holdren, el fiind cunoscut pentru că dorea să arunce substanţe chimice în apă, pentru sterilizarea oamenilor care beau acea apă.

Holdren, împreună cu Paul Ehlrich, autor al cărţii din 1968 „Bomba populaţiei”, a făcut următoarele recomandări: „Femeile ar putea fi obligate să avorteze, fie că vor, fie că nu”; „populaţia în general ar putea fi sterilizată prin droguri pentru infertilitate puse intenţionat în apa de băut sau în produsele alimentare ale naţiunii”; „mamelor singure şi mamele adolescente ar trebui să li se confişte copiii, împotriva voinţei lor şi să fie cedaţi altor cupluri pentru a-i creşte”; oamenii care „contribuie la deteriorarea socială" (de ex.indezirabilii) să poată fi obligaţi prin lege să-şi exercite responsabilitatea prin reproducere”, - cu alte cuvinte, fie siliţi să avorteze sau să fie sterilizaţi. ”Un transnaţional „Regim Planetar” ar trebui să îşi asume controlul asupra economiei globale şi, de asemenea, să dicteze detaliile cele mai intime din viaţa americanilor” - cu ajutorul unei forţe armate internaţionale de poliţie.”

Vezi că acesta este un plan de genocid în masă, prin care doresc control nu populaţiei nu doar prin ceea ce fac ei, dar exact cât de mult planifică ei pe mai departe.

Există atât de multe dovezi pentru asta încât nu ştiu de unde să încep, dar vă sugerez să le căutaţi singuri printr-un pic de cercetare şi veţi vedea toţi „liderii” care doresc depopularea sau legile depopulării.

Vă sugerez să începeţi aici:

Evidence of the Use of Pandemic Flu to Depopulate USA


Virusul
Virusul gripei porcine a fost iniţial creat într-un laborator, dar despre asta puteţi găsi în documentul de inclus de mai sus. Adevărul este că virusul gripei porcine este o versiune modificată şi actualizată a gripei spaniole care a ucis milioane de oameni, în anul 1918. Gripa în sine (cred acest lucru) este acum doar într-o primă fază şi în a doua fază va ucide, probabil, pe cei care refuză să se vaccineze. Conform unor termeni complicaţi ştiinţifici (care pot fi găsiţi, de asemenea, în documentul de inclus), gripa porcină a trebuit să fie creată într-un laborator, altfel, nu ar fi apărut.

Baxter AG, cu sediul la Viena, şi filiala austriacă a companiei farmaceutice Baxter International, cu sediul în Deerfield, IL, USA, a trimis materialul vaccin contaminat cu virusul mortal H5N1 viu al gripei aviare la 16 laboratoare în patru ţări, în iarna 2009, înainte ca un tehnician să facă o greşeală. Amestecarea mortală a virusului viu al gripei aviare şi virusul gripei umane a fost făcută într-un nivel de securitate bio 3 al instalaţiei, astfel că protocolul de bază şi procedurile ar face imposibil vreodată acest amestec. În primul rând, tulpina de gripă aviară, care este letală pentru om nu are nici un loc în instalaţia din Austria a Baxter. Deci, ce a fost făcut în unitatea proiectată pentru cercetare în domeniul viruşilor gripei normale şi producerea de vaccinuri împotriva lor şi producţia lor, pentru a începe cu ce?

Materialul descoperit a fost o combinaţie de H3N2 cu virusurile gripale sezoniere şi neetichetaţii viruşi H5N1. În cazul în care ambele tulpini au fost incubate şi recombinate într-o gazdă umană, s-ar lansa o armă virulentă şi propagată în aer, care ar cauza o pandemie, cu potenţial de a ucide miliarde de oameni. Laboratorul Baxter nu a radiat materialul înainte de a-l trimite, lăsând un virus mortal în viaţă. Pentru a rezuma, Baxter International, o corporatie globala farmaceutică care şi-a asigurat contracte profitabile pentru a furniza vaccinuri împotriva gripei aviare, gripei mixte de păsări vii cu un material uman, vaccin gripal într-un nivel de securitate Bio -3 al instalaţiei, nu a reuşesc să o radieze şi a trimis-o cu o etichetă falsă la 16 laboratoare ca material de vaccin. Opt săptămâni mai târziu, o gripă artificială izbucneşte în Mexico City, aproape de o altă instalaţie Baxter, şi aceeaşi societate este împuternicită de stat şi de contractele de OMS pentru a produce vaccinuri pentru împotriva focarului.


Vaccinarea

Vaccinarea va ucide, companiile care produc vaccinul au beneficiat deja de „imunitate juridică”. Asta înseamnă că pot ucide oameni cu vaccinurile, dar acestea nu pot fi considerate responsabile. Vaccinarea:

Legislaţia este cea care va cere americanilor să se prezinte, fie la vaccinare, o dată ce pandemia este declarată de Secretarul pentru Sănătate şi Servicii Umane, fie de guvernatorul statului, sau ambele. Refuzaţi acest vaccin şi vă veţi afla în situaţia de a fi considerat un infractor, fără a beneficia de judecător sau de juriu în cazul în care ofensa este la nivel de stat, sau veţi fi în situaţia de a fi involuntar încarcerat în taberele de exploatare FEMA, în cazul în care este considerată o ofensă federală. Dacă vă aflaţi în Statele Unite, intraţi sau ieşiţi din SUA la momentul respectiv, veţi fi supuşi injectării unei substanţe în corp sau veţi suporta detenţie involuntară. Nu veţi avea dreptul de a solicita despăgubiri în caz de deces sau vătămare urmare a vaccinării în temeiul actelor cu putere de imunitate speciale.

Legăturilor financiare între membrii bandei criminale Illuminati, cum ar fi familia Rockefeller şi Rothschild şi OMS, ONU şi UE, precum şi băncile care parts deţin părţi din societăţile producătoare de vaccin, în mass-media şi în domeniul serviciilor bancare off-shore par a fi extrem de complexe şi necesită anchete din partea agenţiilor pentru aplicarea corespunzătoare a legii.

În SUA, the WHO Pandemic Six level declaration dă dreptul Preşedintelui Obama de a impune legea marţială şi distribui FEMA, precum şi Departamentul pentru Securitate Internă „Pandemic Task Forces”. Fiecare guvernator de stat va fi notificat să implementeze dispoziţiile Model State Emergency Health Powers Act (MSEHPA). Acest lucru înseamnă că toţi americanii trebuie să-şi dea consimţământul pentru vaccinare în masă, sau poate fi vinovat de un delict infracţiune. Situaţia juridică este că orice persoană care refuză vaccinul, şi/sau strămutarea forţată opune rezistenţă la un preparat „compus de carantină”, poate „legal” să fie împuşcat şi ucis de poliţie pentru că au permisiunea de a folosi „forţa mortală” împotriva persoanelor suspectate de infracţiune.

Practic, dacă am înţeles corect întreaga poveste, vaccinarea va da gripei porcine ceea ce are nevoie pentru a deveni cu adevărat foarte periculoasă şi va atinge nivelurile din 1918 ale gripei spaniole. Dacă nu cumva vaccinarea în sine va începe să omoare oameni aşa cum a făcut-o vaccinarea din 1976. A ucis mai mulţi oameni decât de fapt, au murit de virus.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu