30 octombrie 2009

Clubul Bilderberg vrea moneda universală. Acum!

Clubul Bilderberg a făcut din nou apel pentru crearea unei monede globale majore şi de instituire a unor regiuni în stilul Uniunii Europene în scopul creării confortului administrativ pentru planificatul guvern mondial. Ambele solicitări au fost făcute în luna septembrie, una cu ocazia nou intratului membru Bilderberg - noul prim-ministru al Japoniei - şi alta, separat, în cadrul ONU.

La Geneva, în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite pentru Comerţ şi Dezvoltare (UNCTAD) a solicitat o monedă mondială într-un raport făcut public pe 7 septembrie. Ţările ONU ar trebui să cadă de acord asupra unei bănci de rezervă la nivel mondial de a emite monedă şi de a monitoriza ratele naţionale de schimb. Rolul dolarului în comerţul internaţional ar trebui să fie redus pentru a proteja pieţele emergente de speculaţii financiare.

Heiner Flassbeck, un fost ministru adjunct german al Finanţelor, este co-autor al raportului pentru o monedă globală. El a lucrat cu Lawrece Summers, secretar adjunct al Trezoreriei SUA în 1997-98 asupra efectelor crizei financiare din Asia. Summers este un membru de vârf al clubului Bilderberg şi a fost fotografiat de AFP, la conferinţa secretă anuală a acestuia.

Eliminarea monedelor naţionale a fost de mult timp un obiectiv al grupului Bilderberg, fiind un pas esenţial în planul său de instaurare a unui guvern mondial. O monedă naţională este un simbol al suveranităţii, astfel încât Bilderberg vrea să împartă lumea în trei regiuni gigant, fiecare cu moneda sa regională, pentru comoditatea administrării birocratice de către propriul său guvern mondial.

Bilderberg şi-a folosit imensa putere şi influenţă pentru a-l impune Yukio Hatoyama din cadrul Partidului Democrat din Japonia, împotriva Partidului Liberal Democrat, care a condus naţiunea timp de 64 de ani. Obedientul Hatoyama a fost numit pentru crearea unui bloc economic în Asia, similar cu UE, dar cu o monedă regională.

Scopul Bilderberg este o „Uniune Asia-Pacific” şi o "Uniune Americană", ambele modelate după Uniunea Europeană şi a monedei comune, euro, precum şi a Parlamentului European, care poate impune legi peste capul unor naţiuni suverane ale Europei şi o Curte Europeană de Justiţiei, superioară celei mai înalte instanţe din statele membre. UE este efectiv un super-stat.

„Uniunea Americană” se va crea pe baza North American Free Trade Agreement (NAFTA), care se va extinde în întreaga emisfera vestică. Monedă comună va fi numită Amero. Din fericire, eforturile Bilderberg în emisfera vestică au stagnat, dar campania continuă folosind „comerţul liber” ca propagandă.

În cele din urmă, ONU ar trebui să funcţioneze ca un guvern mondial cu Adunarea Generală care serveşte drept un parlament mondial. Bilderberg, o organizaţie secretă cu finanţări internaţionale şi lideri politici, va servi ca un guvern mondial din umbră care va dicta la ONU. Corespondentul AFP James P. Tucker Jr. este un jurnalist veteran care a petrecut mulţi ani în calitate de membru al „elitei”, mass-media, la Washington. Tucker este autorul Bilderberg Jim Tucker's Diary. Cartea conţine 272 pagini cu fotografii full-color şi relatează experienţele lui Tucker pe ultimul sfert secol la reuniunile Bilderberg.

Vezi: http://www.americanfreepress.net/html/bilderbergers_want_194.html

Iată planul Bilderberg pe 2009:

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu