30 octombrie 2009

Alertă H1N1?

Peste spectacolul oferit de campania electorală pentru alegerile prezidenţiale se suprapune încă o ameninţare alături de cea a crizei economico-financiare: H1N1, virusul noii forme de gripă despre a cărui răspândire, Eugen Nicolăescu - fostul ministru al sănătăţii - afirmă că guvernanţii ar ascunde populaţiei datele reale privind viteza şi gradul de răspândire!

Dacă cele spuse acolo sunt adevărate, atunci actualul guvern în frunte cu preşedintele sunt pasibili de subordonarea sănătăţii întregii populaţii unor interese electorale, dacă nu cumva ar putea fi acuzaţi de mult mai mult!
Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a declarat, azi, conform Mediafax, că în momentul de faţă la nivelul Comitetului condus de secretarul de stat Străinu Cercel se analizează posibilitatea de a se da un ordin privind interzicerea întrunirilor publice, din cauza gripei H1N1. De asemenea, fostul ministru PSD al Sănătăţii, Ionuţ Bazac, a declarat, tot azi, că oficialii Ministerului Sănătăţii au fost, în ultima lună, "mult prea pasivi" în prevenirea răspândirii virusului H1N1 şi a menţionat că ar exista o intenţie ca Ministerul să solicite limitarea întrunirilor publice.
Faţă de această situaţie, singura „compensaţie” - dacă-i putem spune aşa - este aceea că trebuind să umble printre oameni la adunările electorale, nici stimabilii politicieni nu sunt scutiţi de riscul îmbolnăvirii!

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu