16 octombrie 2009

Anti Băsescu

Acest om, Băsescu Traian, a ajuns preşedintele ţării şi cu votul meu. Deasemenea, l-am susţinut la referendum, atunci când parlamentul l-a suspendat din funcţie. Am considerat, consider şi acum, că în 2004, alegerea lui în detrimentul lui Adrian Năstase a fost un lucru bun şi necesar pentru România. Din păcate, dorinţa lui de putere absolută şi incapacitatea de a-şi accepta înfrângerile, aceste două lucruri îl conduc la decizii grave care ne afectează pe toţi.

Deci, guvernul Boc a căzut prin moţiune de cenzură. Opoziţia a devenit majoritate (65%). I-a propus un candidat pentru funcţia de prim ministru (Klaus Johannis - primarul Sibiului). Desemnarea lui ar fi contribuit la scurtarea crizei politice. Din păcate, domnul Băsescu nu poate accepta şi folosindu-se de constituţie (o constituţie prost întocmită), se încăpăţânează să-l nominalizeze pe domnul Lucian Croitoru, deşi i s-a transmis că acesta nu va obţine investirea în parlament. Dar ce contează? Domnul Băsescu nu e interesat decât de modul în care îşi poate facilita câştigarea unui nou mandat la alegerile prezidenţiale. Aşa încât, astăzi anunţă că dacă domnul Croitoru nu trece de parlament, va desemna un alt premier - atenţie! - din cadrul PDL-ului, deşi acest partid este minoritar în parlament.
Toate aceste jocuri politice pe spinarea amărâţilor care vor plăti cu vârf şi îndesat costurile crizei economice şi împrumuturile externe făcute de guvernul Boc, mă determină să afirm cu tărie şi să-i îndemn şi pe ceilalţi:
Nu-l mai votaţi pe Băsescu!

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu