26 ianuarie 2011

Conducătorii lumii folosesc salutul satanic

Deşi multă lume nu observă, trăim un moment crucial în istoria omenirii, un moment de schimbări profunde care ne vor afecta pe fiecare în viitorul apropiat. Un grup de conducători malefici, uniţi în organizaţii secrete prin ritualuri satanice vor să instaureze până în anul 2050 o aşa numită Nouă Ordine Mondială prin care sa domine întreaga planetă. Iată ce spune în acest sens masonul David Rockefeller: „Suntem în pragul unei transformări globale. Tot ce ne trebuie este o criză majoră potrivită şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”. Până nu demult grupul acţiona din umbră. Pentru a accelera însă instaurarea noii ordine s-a trecut acum la acţiuni făţişe.
Şefi de state, bancheri, formatori de opinie, conducătorii marilor corporaţii internaţionale colaborează împreună pentru instaurarea Noului Guvern Mondial.

De fiecare dată când îşi îndeplinesc câte un obiectiv care duce spre instaurarea noii ordini ei îşi transmit un semnal: Mano Cornuti sau Salutul Satanei. Gestul reprezentând coarnele diavolului este un salut satanic, semnul de recunoaştere a membrilor grupului.

Iată şi imagini relevante:





 Populaţia este masiv dezinformată prin mass-media.
Expresia „Precum deasupra aşa şi dedesubt” simbolizată de mâinile prelatului din imaginea alăturată are ca mesaj: „Lucifer şi Christos trebuie să se reconcilieze. Marele Arhitect al Universului va fi regele Raiului, al Pământului şi al Iadului”. Unificarea întregii planete sub un singur Guvern Mondial reprezintă scopul acestor conducători malefici.

Noua Ordine Mondială va fi o lume în care cetăţenii sunt chiriaşi, costul vieţii lor întotdeauna depăşeste veniturile, sunt intenţionat ţinuţi în ignoranţă.
O lume în care industria farmaceutică, alcoolul, tutunul, drogurile sunt promovate, ca să-i îmbogăţească pe bancherii masoni şi să-i menţină bolnavi (uşor de exploatat) pe oamenii acestei planete, o lume în care toţi vom fi supravegheaţi electronic prin cipuri implantate şi camere de supraveghere.
Diabolica Nouă Ordine a Lumii este astfel concepută încât oamenii trebuie să muncească foarte mult, iar banii să le ajungă doar pentru a plăti ratele de la casă, maşină, asigurări sociale şi pentru mâncare (ca sa poată munci bine!).
Astfel, omul devine un robot care se duce la muncă, vine acasă obosit, mănâncă, stă într-o stare pasivă şi receptivă la televizor, unde este sugestionat după cum vor conducătorii Noii Ordini şi se culcă apoi, ca să fie odihnit dimineaţa, când pleacă din nou la muncă!
Noua ordine a lumii urmăreşte să realizeze o depresiune economică mai mare ca cea din anii '30 în urma căreia oamenii vor fi şi mai mult supravegheaţi, hărţuiţi, exploataţi în interesul grupului de conducători.

Toţi sunt devotaţi unei cauze comune. Acelaşi semn au folosit şi alţii:
 

Postări asemănătoare pe categorii



Un comentariu:

  1. Daca ai sa cauti pe youtube ai sa gasesti un videoclip in care Bush e intrebat daca face parte dintr-o organizatie satanista 322 si el va zice ca da.Asta e inainte sa fie votat si lumea tot l-a votat.

    RăspundețiȘtergere