8 martie 2010

Reconsiderarea ştiinţei oficiale

Majoritatea dintre noi am rămas cu o imagine greşită despre materie, univers şi legile lui de funcţionare, datorită faptului că în şcoală ni s-au predat doar efectele fenomenelor, nu şi cauzele reale ale acestora. Nimeni, dacă nu a studiat ştiinţa şi noile ei teorii, pe cont propriu, nu ştie că încă de pe vremea lui Einstein, cercetătorii au început să se divizeze şi o serie nesfârsită de enigme, blocaje şi întrebări au creat o derută nemaiîntâlnită anterior în lumea ştiinţei. Teorii şi experimente care au încercat să dea răspunsuri şi să facă lumină, au rămas doar în sfera ştiinţei alternative, în timp ce ştiinţa „oficială” se învârte în cerc, dând un amalgam caraghios de explicaţii puerile, încăpăţânându-se să recunoască că premisele pe care s-a întemeiat, acum câteva sute de ani, au fost gresite! Interpretarea realităţii într-o variantă distorsionată, care nu explică în totalitate fenomenele ce au loc în univers, se pare că este încă pe placul conservatorilor, care nu pot să creadă că tot ce au învăţat ei în facultate este total fals! Mai bine zis, că reprezintă particularităţi sau efecte, nu cauza, în sine. Preferă să sfideze şi să se facă că nu observă fenomene evidente, demonstraţii şi experimente revoluţionare, numai în dorinţa de a-şi păstra poziţiile sociale confortabile.
Hotărât lucru, ştiinţa oficială se află într-o criză cum nu a mai fost niciodată, mai exact este în pragul falimentului şi dacă nu se va restructura îşi va pierde credibilitatea. În cele ce urmează vă invit la o călătorie, mai puţin obişnuită, în lumea celor mai noi şi bulversante descoperiri, care răstoarnă pur şi simplu tot ceea ce este oficial acceptat ca fiind adevărat şi care vor duce în final la un nou model de explicare a lucrurilor, o nouă viziune şi o nouă teorie, pentru care nu mai există nici enigme, nici paradoxuri, ci doar deschiderea de posibilităţi nelimitate, în ceea ce priveste viitorul şi bunăstarea omenirii.
Unificarea teoriei relativităţii şi a fizicii cuantice a fost făcută de Teoria Stringurilor. Ea explică cum se pot unifica cele patru câmpuri de forţe (nuclear tare şi slab, electromagnetism şi gravitaţie) într-o teorie unică „a tot ce este”. Şi anume că materia este alcătuită din mici unităţi de energie vibratorie, denumite corzi (stringuri), asemenea celor de vioară. În funcţie de variaţiile frecvenţei lor, acestea prin combinare, se manifestă în diferite particule subatomice. Totul este format din aceste mici corzi ce vibrează pe diferite note (frecvenţe), în raportul frecvenţelor notelor muzicale, din scara diatonică. Însă aceste stringuri, sunt atât de minuscule, încât nu pot fi puse în evidenţă prin metodele de observaţie cunoscute. Raportul dintre mărimea unui string şi cea a unui atom este aproximativ egal cu cel dintre un atom şi Pământ! Nonlocalitatea se explică prin existenţa altor plane de realitate, mai înalte, alte dimensiuni, pe lângă lumea noastră fizică, deoarece nici o informaţie nu poate călători cu o viteză superioară luminii.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu