31 decembrie 2009

Proiectul Montauk.

Este foarte posibil ca, dintre toate misterele şi necunoscutele care au marcat istoria planetei şi a existenţei umane, „PROIECTUL MONTAUK” să reprezinte cea mai uluitoare şi totodată cea mai ocultată acţiune de anvergură a oamenilor.
Aspectele care sunt prezentate în această carte (şi în seria de cărţi care va urma, vizând acelaşi subiect) sunt atât de neobişnuite şi, practic, atât de uimitoare prin conţinutul şi natura lor, încât ele pot fi încadrate cu uşurinţă la capitolul de science-fiction. Scepticismul cititorilor poate fi alimentat, pe de o parte, de ignoranţa lor în domeniu, iar pe de altă parte de educaţia ştiinţifică formală şi materialistă cu care au fost îndoctrinaţi încă din copilărie. Deja este o realitate şi un fapt recunoscut că informaţiile ştiinţifice care sunt prezentate în manualele şcolare sunt cu mult depăşite de concepţiile, studiile şi descoperirile din ultimii ani în cercurile mai puţin ortodoxe ale ştiinţei. Pe de altă parte, este relativ dificil să se ţină pasul cu „explozia” invenţiilor, teoriilor şi ideilor ştiinţifice inovatoare care apar, chiar dacă multe dintre acestea, fiind „incomode” pentru interesele unor sfere de influenţă politică, economică şi socială, sunt în mod deliberat ocultate, ignorate sau chiar denigrate, astfel încât să nu ajungă la conştiinţa publicului larg.




Al Bielek: M-am alăturat echipei proiectului în 1953 ca Al Bielek. Am realizat ceea ce se arată în cartea "Proiectul Montauk", şi anume interfaţa cu calculatorul folosită la scaunul ce controla vortexul energetic în faza finală a operaţiunilor. De asemenea, au participat şi Preston Nichols şi Duncan Cameron. Proiectul genera tunele ale timpului prin care oamenii puteau călători în timp şi spaţiu, şi chiar aşa au făcut. Dar mai există şi alte proiecte la Montauk, iar multe dintre acestea ne sunt necunoscute.
Tehnologia folosită în construirea tunelelor de timp ne-a fost oferită printr-un efort de cooperare între mai multe grupuri de extratereştri, în principal format din grupul din Orion (compus din Reptilieni) şi un subgrup numit Leveroni. Un grup tehnic care ne-a asistat mai tot timpul era din Sirius A. Nişte oameni foarte materialişti, orientaţi spre ştiinţă. Poate că nu erau rău intenţionaţi dar erau greşit conduşi, pentru că aveau un contract pe termen lung cu cei din Orion pentru a le da toate detaliile tehnice şi asistenţa atunci când aveau nevoie. Toţi aceştia lucrau în secret cu guvernul american pentru obţinerea unor tehnologii de control mental ce ar fi transformat lumea într-o maşinărie perfect şi uşor controlabilă, mult mai
convenabilă decât lumea actuală.









Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu