23 decembrie 2009

Consecinţe ale vaccinului Gardasil (cancer de col uterin) - Cazul Ashley Ryburn

Trebuie să ştiţi că art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completată de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborată de Ministerul Sănătăţii vă dau dreptul să refuzaţi în scris orice vaccin. Va trebui să fiţi informaţi despre riscurile vaccinării. Dar nu puteţi fi obligaţi.

Virusul gripei porcine:
  1. noul tip de virus gripal A H1N1(„virusul gripei porcine) a fost creat în laborator
  2. nu se aseamănă cu nici un alt virus precedent
  3. pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 şi H5N1 (tulpina gripei aviare)
  4. conţine material genetic de la două tulpini de gripă porcină, două tulpini de gripă umană şi o singură tulpină de gripă aviară

Cât de gravă este gripa porcină?
  1. simptomele de gripă porcină sunt cel mult moderate
  2. gripa porcină este cu mult mai blândă decât s-a aşteptat (cf. „The Times”)
  3. boala nu se manifestă mai drastic decât o răceală severă, deci rolul vaccinării este pus sub semnul întrebării
  4. în Marea Britanie, cea mai afectată ţară din Europa, se înregistrează o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scăzută decât în cazurile de îmbolnăviri cu o gripă obişnuită tip A, deci nu este justificată vaccinarea în masă a populaţiei, cu atât mai puţin în România unde s-au înregistrat un număr relativ mic de cazuri! Un vaccin periculos!
Provoacă cancer şi alte boli grave:
  1. mutaţii genetice şi oncogeneză prin injectarea de material genetic străin direct în sânge (cf. studiilor recente)
  2. sindromul Guillain-Barré (GBS), boală autoimună ce cauzează paralizia braţelor şi a picioarelor, iar în cazuri rare, a întregului corp. În 1976 s-au înregistrat câteva cazuri de gripă porcină (comună, dată de virusul natural şi nu cel sintetic actual) în rândurile soldaţilor de la Fort Dix, New Jersey şi numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari şi nu din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinări în masa a 40 milioane persoane împotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despăgubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel puţin 25 de oameni au murit şi 500 au paralizat.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu