3 martie 2011

Natura „umană”?!

În Danemarca încă este permisă această atrocitate. Pentru moment, apa oceanului s-a colorat în roşu... Dar nu din cauze naturale.Ci din cauză că, nişte indivizi măcelăresc delfinii Calderon, faimoşi datorită inteligenţei lor.Asta se-ntâmplă în fiecare an pe insulele Faröer (Danemarca). Cei mai „importanţi” participanţi sunt adolescenţi! Este un fel de „sărbătoare”, ca să-şi demonstreze „maturizarea”.Toţi participă într-un fel sau altul, fie prin măcelărire, fie ca spectatori.Delfinii Calderon – ca şi multe alte specii – sunt pe cale de dispariţie. Ei se apropie de oameni, ca să se joace şi să comunice. Este un adevărat semn de prietenie.
Ei nu mor imediat. Indivizii îi taie cu cârlige, o dată, de două sau chiar de mai multe ori. Atunci, definii scot nişte ţipete/sunete ca de nou-născuţi.Aceste animale minunate, se chinuie, dar ele nu capătă nici un fel de „consolare” în timp ce mor în propriul lor sânge.
Faceţi public acest mesaj, nu-l citiţi doar, aceasta vă face şi pe Dvs. spectatori...Exprimaţi-vă împotriva acestor atrocităţi! Puteţi semna o petiţie pentru oprirea acestei practici aici.

Postări asemănătoare pe categoriiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu