8 martie 2011

Lămâia şi cancerul



Aceasta este ultima noutate în medicină, efectiv contra cancerului!
Binefacerile lămâii

Lămâia este un produs miraculos pentru omorârea celulelor canceroase.
Ea este de 10.000 de ori mai puternica decat chimioterapia.
De ce nu suntem noi la curent cu astathinking?
Pentru că există laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le aduc imense beneficii.
Voi puteţi de asemeni să ajutaţi un prieten care are nevoie făcându-l să ştie că sucul de lămâie îi este benefic pentru a preveni boala.
Gustul său este agreabil şi el nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.
Dacă aveţi posibilitatea, plantaţi un lămâi în spatiul dvs. sau în grădina dumneavoastră.
Câte persoane mor în timp ce acest secret este păstrat cu invidie petru a nu putea fi atinse beneficiile de multe milioane ale marilor corporatiithinking?
Cum ştiţi, lămâiul este acolo jos, el nu ocupa mult loc şi este cunoscut pentru varietăţile sale de lămâi şi lime. Puteţi să consumaţi fructul în maniere diferite: puteţi să mâncaţi pulpa, să faceţi suc, să faceţi băuturi, şerbet, patiserii, etc. I se atribuie multe virtuţi, dar cea mai interesantă este efectul produs asupra chisturilor şi tumorilor. Această plantă este un  remediu probat contra cancerului de toate tipurile. Unii afirmă că este de mare utilitate în toate variantele de cancer. Este considerată de asemeni ca un agent antimicrobian cu larg spectru, care controlează infecţiile bacteriene şi cu ciuperci, eficace contra paraziţilor interni şi a viermilor, regularizează tensiunea arterială prea mare şi este antidepresiv, combate tensiunea şi bolile nervoase.thinking
Sursa acestei informaţii este fascinantă; ea provine de la unul dintre cei mai mari fabricanţi de medicamente din lume, care afirmă că după mai mult de 20 de încercări efectuate în laborator după 1970, extrasele au relevat că ea distruge celulele maligne din 12 tipuri de cancer, înţelegând aici cel de colon, de sân, de prostată, de plămân, de pancreas...
Componentele acestui arbore au demonstrat că acţionează de 10.000 de ori mai bine decât produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic utilizat normal în lume, pentru încetinirea creşterii celulelor canceroase.
Şi ce este înca foarte uimitor este că acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge nu numai celulele maligne canceroase dar nu afectează celulele sănătoase.
Institutul de Stiinte in Sanatate, L.L.C.819 N.....
TRIMITETI  TUTUROR!

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu