20 mai 2011

Originea speciei umane?

Proiectul Genomului Uman a început prin anul 1989 în SUA şi de-a lungul anilor i s-au alăturat oameni de ştiinţă din mai multe ţări: Marea Britanie, Franţa, Japonia, Germania şi China.

Un grup de cercetători care lucrează în cadrul proiectului susţine nici mai mult nici mai puţin decât că a găsit gene extraterestre în ADN-ul uman. Aceasta ar putea fi dovada cea mai bună că există viaţă în afara Pământului!

Potrivit echipei, ipoteza este foarte aproape de a se adeveri. Ei cred că mai mult de 95% din secvenţele de ADN necodificat – cunoscut sub numele de junk DNA – care se găseşte în acidul dezoxiribonucleic al oamenilor este de fapt codul genetic al unor forme de viaţă din alte lumi, scrie Scienceray.com.
Se găsesc în ADN-ul oricărei forme de viaţă de pe Pămant, dar în cazul oamenilor, „doza” este mai mare decât la celelalte specii.

Aceste secvenţe ADN sunt folosite de către cercetători pentru a explica părţile lipsă, găurile din cunoaşterea istoriei speciei noastre şi a felului în care a evoluat omenirea.

Prin decriptarea acestor gene extraterestre, geneticienii susţin că toate misterele pe care teoria evoluţiei nu le poate cuprinde şi explica vor fi de acum încolo uşor de aflat. Cercetătorii cred că ADN-ul extraterestru a fost „inserat” de mai multe ori, în mai multe perioade ale evoluţiei umane, în interiorul celulelor noastre – fapt care ne-ar fi permis o dezvoltare mult mai rapidă faţă de celelalte vietuiţoare.
Exiostă şi o viziune asupra Creatorului în varianta cercetătorilor. Ei sunt de părere că „o formă extraterestră de viaţă a creat noi vieţuitoare, pe care le-a plantat pe diverse planete, inclusiv Terra”.

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu