25 februarie 2011

Puterea informaţiei e suficientă?

Primit prin email:
Îmi aduce aminte de o poveste din timpul războiului. Portugalia avea pe acea vreme un fel de autostradă, adică o şosea mai acătării care lega Lisabona de nu ştiu ce oraş. Nemţii, care erau aliaţii lor le-au oferit şi le-au dat ajutorul frăţesc să le facă o autostradă ca lumea. Şi, într-adevăr, le-au făcut pe banii lor în locul şoselei vechi o autostradă aşa cum ştia numai Hitler să facă. Eu, când am fost în RDG în 1985, am văzut porţiunea de autostradă între Dresda şi Leipzig, făcuta pe atunci (1936), care este şi acum foarte bună şi are şase sensuri.
Aşa, dar, ce să vezi, vechea şosea era făcută din pietre de caldarâm pe care nemţii le-au încărcat în tren şi le-au dus în Germania ca să-i scape pe portughezi de ele. Pietrele erau însă din minereu de wolfram sau tungsten care se foloseşte la fabricarea de oţeluri aliate pentru blindaje. Nu se găsea nicăieri în lume aşa un mineral. Dar nemţii ştiau, portughezii nu ştiau. Vezi ce înseamnă informaţia?
Cât despre noi, ce să mai zic: nu ne-am ales cu nimic din petrolul de pe valea Prahovei, în timp ce arabii fac cel mai modern hotel din lume şi staţiuni de vis. Probabil că tot aşa va fi cu Roşia Montană: se va găsi vreun cretin, ajuns şef, care le-o va vinde pe nimic, numai ca să ia el ciubuc. Vezi chestia cu Rompetrol.

„Între CRIZA ŞI TERORISM, ROMÂNIA şi AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii în domeniul materialelor strategice! AMERICA nu are zăcăminte de URANIU. Tot aşa cum RUSIA nu deţine zăcăminte de WOLFRAM.

Fără aceste două elemente, SUA şi RUSIA sunt ZERO! Sunt nişte neica-nimeni în materie de supremaţie MILITARĂ.

Wolframul, un metal mai scump decât aurul şi mult mai preţios, greu de găsit, este foarte necesar în industria militara şi spaţială, iar uraniul în industria nucleară.

Primul se află, în cantităţi INEPUIZABILE (o mică exagerare, probabil) şi în starea cea mai pură (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de decantare a lui) doar în ROMÂNIA. La ROŞIA MONTANĂ!

Zbaterea de a pune gheara pe minele de aur de la Roşia Montană are acum o miză periculoasă:

Zăcăminte de wolfram, neexplorate niciodată, se găsesc însă, în cantităţi uriaşe, şi în munţii Retezat (zona Gugu Şureanu, axa care le uneşte trecând prin Vârful Peleaga, ca punct de reper). Exact zona în care a căzut, în urmă cu câteva luni, avionul militar israelian - posibil neîntâmplător în misiune în acea zonă!) şi, înainte de 1989, au fost păzite cu străşnicie, de către DEPARTAMENTUL ZERO.

Cel care le-a detectat, extrasenzorial, era să plătească cu viaţa, în urma unui atentat psihotronic al ruşilor, curajul de a dezvălui adevărul, în cadrul unor cursuri speciale, destinate profesioniştilor din serviciile secrete militare ale României. Numele lui este Vasile RUDAN, cel care, dealtminteri, este şi părintele legendarului Departament.

În aceeaşi zi în care profesorul RUDAN era găsit aproape mort în apartamentul său din Bucureşti (cu câteva zile înainte, el dezvăluise unor apropiaţi din SRI şi DGIA că fusese de două ori ameninţat cu moartea de un anume rus FONAREFF, fost ofiţer KGB), generalul David H. Petraeus, comandantul forţelor americane din Afganistan, avea aproape aceeaşi soartă cu a profesorului român.

Generalului american i se întâmpla asta deoarece, într-o conferinţă de presă, scăpase un alt adevăr: motivul prezenţei NATO în AFGANISTAN nu erau teroriştii. Ci uriaşele zăcăminte de URANIU pur! În Muntii Khwaja Rawash, situaţi la nord de Kabul, dar şi în Koh Mir Daoud, lângă Herat şi Kharkiz, în provincia Khandahar, există cele mai mari zăcăminte de uraniu din lume, la fel cum, în materie de wolfram, România deţine supremaţia mondială.

SĂRACA ŢARĂ BOGATĂ!”

Postări asemănătoare pe categorii



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu