28 noiembrie 2012

Ce avem noi aici?

Era o replică celebră în seria „BD...” (BD = Brigada Diverse):
Dar asta-i doar introducerea... Un amic îmi trimite un email care mă îndemna să introduc nişte coordonate în Google Earth (sau Google Maps) şi să chiar vedem ce avem noi aici? Mai ales că acele coordonate sunt pe teritoriul României. Iată imaginea:
Coordonatele (afişate şi pe imagine) sunt: 45°42'12.73"N 21°18'7.53"E

Ei? Ar putea cineva să ne spună despre ce este vorba? O imagine de la o înălţime mai mare arată aşa:
Cineva din zona Timişoara ar putea să spună ceva? Punctul este între localităţile Urseni, Moşniţa Nouă şi Rudicica. Se înscrie cineva la cuvânt?

Postări asemănătoare pe categorii



4 comentarii:

  1. Daca ai timp, mergi chiar tu ca sa afli despre ce se gaseste acolo. Sunt dispus sa-ti platesc drumul dus-intors. Problema se pune astfel: oare sunt veridice aceste imagini de pe google Earth? Daca da, cand a fost actualizat ultima data? Daca ai raspunsuri la aceste 2 intrebari, go for it! Daca vrei sa iei legatura cu mine, intra pe www.unoa.info.

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc pentru ofertă (!!), dar nu, nu am timp! ;) Mi s-a părut mai simplu să apelez la cineva din zonă.
      Dacă sunt veridice imaginile Google Earth? La întrebarea asta nu pot să-ţi răspund.
      Dar „când a fost actualizat ultima dată”? N-ai decât să verifici şi tu, sau să te uiţi cu atenţie pe imaginile de mai sus, unde scrie clar în parttea de jos: „Image © 2012 GeoEye”.

      În rest, într-adevăr, numai bine şi ţie!

      Ștergere
  2. un restaurant in stil OZN ,hahahahahaha !

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu este vorba despre nici un OZN. Sunt 3 cladiri similare, toate in partea de S-E a Timisoarei. Una se afla in cartierul Braytim iar celelalte doua in apropierea satului Rudicica. Mai multe detalii pe site-ul Adevarul:
    http://adevarul.ro/locale/timisoara/video-arhitectii-proiectat-farfuriile-zburatoare-100-ani-timisoara-declansat-nebunia-ozn-1_50bd41307c42d5a663c93418/index.html

    RăspundețiȘtergere