28 octombrie 2011

Lindsey Williams & Chris Waltzek

Elita vrea să creeze aceeaşi datorie precum o are Grecia în toate ţările înainte de prăbuşire, asta între acum şi finele anului 2012, dar am să vă ofer şi soluţii. Ei vor ca Grecia să fie salvată în toate formele posibile pentru a creea o datorie atât de mare încât să fie imposibil de plătit. M-am consultat cu un analist în domeniul financiar şi l-am intrebat cine din lumea asta ar vrea şi ar fi atât de stupid să cumpere obligatiuni greceşti când ştie că ţara va intra în default? El mi-a răspuns: nu ştiu Chapman de ce ar face cineva cu scaun la cap aşa ceva, însă ştiu de ce o fac ei. Pentru că ei ştiu că Grecia va intra în default. Elita cumpără acele obligaţiuni, pentru că atunci când Grecia va intra în default ei vor deţine Grecia, pentru că ei vor să controleze naţiuni într-o Nouă Ordine Mondială şi sub forma de Globalizare în cel mai despotic sens. Ei ştiu că banii daţi Greciei nu se vor întoarce, însă ştiu că astfel ei vor deţine şi vor putea controla total ţara.
Dar să vedem în America, de ce lasă California care este deja falimentară să intre într-o astfel de postura oribilă şi să se îndatoreze în continuu emiţând acele titluri şi obligaţiuni pe care elita le cumpără? Să nu cumva să cumpăraţi aşa ceva. Aceşti bani sunt pentru ca aceste state, California şi altele din Statele Unite să ajungă în imposibilitate de plată şi deci în default, iar apoi să ajungă sub control total.
Cât despre oraşe, vor fi atât de multe care se vor declara falimentare, că nu vă puteţi imagina. Unele sunt deja, însă se urmăreşte agravarea şi aducerea tuturor oraşelor în această ipostază. Ele nu-şi mai pot plăti pensiile, pompierii, poliţia, până când vor fi îndatoraţi până peste cap.
De ce nimeni nu dă default? E intentionat.
Ei vor acelaşi lucru cu toate băncile americane, însă nu acum. Vor aştepta până când totul e aşa îndatorat. Datoria este o momeală. Toate băncile vor fi apoi deţinute de elite. Ei vor confisca toate casele cu datorii la bănci şi care nu se mai pot achita. Sau ţi le vor închiria pe viaţă.
Până la sfârşitul lui 2012, toate averile asigurate în bani de hârtie vor fi pierdute. Fondurile de pensii, asigurările, tot ce este pe hârtie va fi pierdut.
Elitele nu au averile în hârtie, ci în aur, argint şi terenuri. Trebuie să vă asiguraţi bunurile imediat.

Elitele sunt în urmă cu planul, datorită lumii arabe, cu 3 luni din cauza lui Gaddafi.
SUA va declara default pe datoria publică.
Pe 1 octombrie s-au vândut 727.000 Silver Eagle într-o singură zi. Nu s-a întâmplat niciodată în istorie. Pentru că preţurile acestor metale au fost coborâte intenţionat în această perioadă pentru a putea cumpăra mai ieftin. Aurul va ajunge la 3.000 dolari aproape peste noapte, iar argintul de la 75 la 100. Poate preţul mai rămâne câteva săptămâni aşa jos până când vor cumpăra mai mult, poate luni, însă probabil câteva săptămâni.
Ajutoarele sociale şi bonurile de masă nu vor fi tăiate, chiar ani de zile, pana când America va intra în default, poate 2-3 ani. Asta pentru că elitele nu vor revolte pe străzi şi din cauza asta vor încerca să evite asta cu aceste ajutoare sociale.
Nu vă refinanţaţi afacerile sau casele, nu luaţi împrumuturi pentru afaceri pentru că nu le veţi putea plăti înapoi şi veţi trăi pe viaţă plătindu-vă datoria.
Dacă deţineţi o fermă sau o casă, sau afacere - trebuie să aveţi destul aur şi argint în posesie de care nu ştie nimeni, suficient ca să vă platiţi taxele pentru 2-3 ani. Dacă un stat sau oraş va intra în default, elitele vor controla totul acolo, aşa că dacă nu vă puteţi plăti taxele pentru 2-3 ani, chiar dacă nu aveţi datorii, ei vă vor confisca ce aveţi din cauza taxelor. În America, daca luaţi aur şi argint, luaţi doar monede făcute în Statele Unite.
Odată ce aurul şi argintul vor începe să crească din nou, vor creşte astronomic, iar când dolarul va începe să scadă masiv, nu se va mai opri.

Elita foloseşte FRICA pentru a-şi îndeplini planul. Toate acele atacuri, toate acele abuzuri de pe aeroporturi, toate sunt folosite să bage frica în oameni. Prezenţa lui Obama în Denver în buncăr, planeta X, toate astea fac parte din tactica fricii. Nu a existat un alt atac terorist de la 9/11, însă, de atunci de foloseste frica în fiecare zi. Frica blochează creierul, deci ei vor ca tu să nu mai gândeşti, iar prin frică se ajunge acolo. Şi asta se va accentua.
America va fi ca şi Grecia în 3 ani.
Există o discordie majoră între elitele lumii momentan pentru că nu toate planurile le-au ieşit la timp şi cum au dorit. Ei se urăsc însă stau împreună datorită aceleiaşi motivaţii. Ei au think tank-uri pentru orice. Şi unul dintre acestea spune că ceva de natură divină/spirituală se va întâmpla în 2012.
Elita are un program de Mesia al Diavolului planificat pentru 2012.

Postări asemănătoare pe categoriiNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu